Motiveres du av å sette dine fotspor i byutviklingsprosjekter?

Motiveres du av å sette dine fotspor i byutviklingsprosjekter?

Stillingstittel: Prosjektleder
Arbeids​sted: Larvik
Oppdrags​giver: Inter Eiendom AS
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: 05.01.2015
Jegersborggata 9
Jegersborggata 9

Inter Eiendom AS


Hvis du i tillegg har lyst til å jobbe som prosjektleder på byggherresiden med oppgaver i hele verdikjeden fra tomtekjøp til overlevering til kunde, ønsker vi at du tar kontakt med oss. Blir du med på vårt lag, vil du oppleve en organisasjon som er kompetent og som har god flyt i sine prosjekter. Du vil også ha mye kontakt med andre sterke kompetansemiljøer som arkitekter, jurister og rådgivende ingeniører. Vi kan tilby et sosialt, dynamisk og hektisk arbeidsmiljø der ingen dager er like. Andre kjennetegn på oss er "frihet under ansvar", korte beslutningsveier, liten, transparent og sammensveiset organisasjon, stor takhøyde og fokus på både jobb og det sosiale.

Våre prosjektledere blir målt på følgende områder: fornøyde kunder, i hvilken grad du klarer å holde dine budsjetter og at du varsler større avvik i tidlig fase.

DU:

  • er ingeniør med relevant utdanning og minimum noen års erfaring som prosjektleder fra entreprenørvirksomhet/byggherresiden/konsulentbransjen
  • må mestre det å identifisere deg som byggherrerepresentant - vi jobber nesten utelukkende med totalentrepriser
  • initiativsterk og bunnlinjefokusert
  • har en systematisk legning
  • har en hyggelig kommunikasjonsform samtidig som den er tydelig når det kreves

Dine betingelser blir vi enige om.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale:

Jobzone ved Bjørn Sandmæl - 934 15 567
Inter Eiendom ved Jan Hansen - 905 30 075.

Søknadsfrist: 5.januar 2015.

Om oppdragsgiveren

Inter Eiendom AS (www.inter-eiendom.no) er et privat eiendomsutviklingsselskap som utvikler eiendomsprosjekter fra ide til nøkkelferdige prosjekter. Vi har opparbeidet oss solid kompetanse på og erfaring fra bygging og gjennomføring av eiendomsprosjekter. Inter Eiendom er blant de største private eiendomsutviklingsselskapene i Vestfold. Vi satser spesielt på by- og tettsteds-prosjekter, ofte i kombinasjon med bolig og næring. Vårt primærmarked er Vestfold og Grenland. Inter Eiendom AS har langsiktig samarbeid med utvalgte og solide samarbeidspartnere som vi vet leverer over tid. Dette gir økt trygghet for våre kunder.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver

Inter Eiendom AS


Spørsmål om stillingen?

Bjørn Sandmæl
Bjørn Sandmæl
Partner