Salgsingeniør for innovativ markedsleder

Salgsingeniør for innovativ markedsleder

Stillingstittel: Salgsingeniør
Arbeids​sted: Rygge
Oppdrags​giver: JATAK AS
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: 20.november
Industriveien 10
Industriveien 10


VI SØKER EN SALGSINGENIØR MED HØY BYGGFAGLIG KOMPETANSE, SOM VIL STYRKE VÅR POSISJON SOM EN INNOVATIV MARKEDSLEDER INNEN TREKONSTRUKSJONER.

  • Dine hovedoppgaver vil bestå av kontakt mot arkitekt og RIB,utvikling og innovasjon, foredrag og opplæring.
  • Du skal ha en strategisk viktig rolle ved vårt hovedkontor. I Jatak-gruppen har vi dyktige salgsledere med ulik spisskompetanse.
  • Du skal gi salgsstøtte til våre medlemsbedrifter, og bidra til produktutvikling.
  • Du har teknisk innsikt som du kombinerer med en sans for gode løsninger. Samtidig har du en evne til å bygge gode relasjoner, inspirere og presentere.

OPPGAVENE SPENNER VIDT
Du skal orientere deg om nye trender og metoder i markedet, bidra til nyutvikling, være til stede i pågående salgsprosesser, og ha ansvar for felles salgsrapportering. Jatak er en tydelig
markedsleder innen trekonstruksjoner, og er i vekst. Vi er inne i en spennende fase, med gode markedsmessige muligheter som gir daglig inspirasjon til å tenke nytt. Du jobber fra vårt hovedkontor på
Rygge, i et uformelt og godt arbeidsmiljø med høy fagkompetanse. Du vil ha en overordnet funksjon i kjedens salgsledergruppe, og være en aktiv støttefunksjon for våre lokale salgskorps.

For mer informasjon om stillingen så ta kontakt med Jobzone v/Elin Hagene på tlf 950 48 991 eller Stig Granli tlf. 905 81 977

 

 

 


 

Om oppdragsgiveren

Jatak er Norges største leverandør av kvalitetskonstruksjoner i tre. Jatak er en landsdekkende kjede av selvstendige bedrifter som konstruerer, beregner og produserer bjelkelag, precut, elementer og takstoler for byggmestere, entreprenører og husprodusenter.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver