Kunne du tenke deg jobb som anleggsleder?

Kunne du tenke deg jobb som anleggsleder?

Stillingstittel: Anleggsleder
Arbeids​sted: Larvik
Oppdrags​giver: Entreprenørteknikk AS
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: 28 februar 2017
Skogshøgda 1

Entreprenørteknikk AS


Har du erfaring fra innfrastruktur og kommunaltekniske oppgaver? Har tiden kommet for "opprykk" til en selvstendig stilling innen VVA området? Eller kanskje du er nyutdannet og søker etter et godt sted å praktisere det du har lært? Jeg vet at vår oppdragsgiver kan tilføre mye, og jeg ser frem til å høre fra deg!

 

Arbeidsoppgaver

Som anleggsleder har du ansvar for gjennomføring av prosjekter, kontraktoppfølging og oppfølging av byggherre og underentreprenører samt driftsplanlegging, personalansvar og noe kalkulasjon.
Anleggsleder er bedriftens ansikt utad og skal fremstå høflig og som faglig ressurs overfor våre oppdragsgivere.
Du skal tilrettelegge for og ta vare på folkene ute på anlegget og bidra til å utvikle dem slik at de kan gjøre det de er gode på.
Fremdriftsplanlegging gjøres sammen med prosjektleder og i samråd med byggherre.
Fokus på optimal drift er viktig og at du hele tiden arbeider for at ingen skal komme til skade, men komme hjem like "friske og raske" som da de kom på jobb.
Sikkerhet - arbeidsmiljø - kvalitet og lovlydighet er vårt credo.
Anleggsleder har ansvar for daglig drift på anlegget og rapporterer til prosjektleder eller daglig leder. Mulighet for opprykk til prosjektleder.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Du bør ha teknisk bakgrunn enten som ingeniør eller fra teknisk fagskole. Vi ønsker at du har erfaring fra anleggsdrift og i å lede andre mennesker, helst fra tilsvarene stilling.
Vi ønsker at du kjenner til krav og regelverk i anleggsbransjen og vet noe om kontrakter, slik at du kan ivareta våre plikter og rettigheter og følge opp krav fra byggherre.
Alternativet er kandidater som nettopp har avsluttet sin utdanning - eller er ferdige kommende sommer.
Førerkort kl BE.
Du forstår og gjør deg forstått på norsk (skandinavisk) og engelsk.

På egenskapssiden er/har du:

  • Flink til å lede og få med deg andre
  • Dyktig til å kommunisere på en enkel og letfatlig måte
  • Driver og kremmersjel
  • Resultatbevist.

Vi tilbyr

Ryddige arbeidsforhold for en seriøs arbeidsgiver!

Om oppdragsgiveren

Vår oppdragsgiver er Entreprenørteknikk AS i Larvik. Selskapet er totalentreprenør på utførelse av komunaltekniske prosjekter innen infrastruktur, bygg og anlegg på Østlandsområdet. Selskapet har i dag 35 ansatte, og omsetningen var i 2015 på drøye 42 mill. På grunn av flere prosjekter, søker man nå en anleggsleder. Enten deg som allerede har erfaring fra bransjen, eller en nyutdannet kandidat med ambisjoner om en selvstendig stilling.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver

Entreprenørteknikk AS


Spørsmål om stillingen?