Butikksjef i RBK Shopen på Lerkendal

Butikksjef i RBK Shopen på Lerkendal

Stillingstittel: Butikksjef
Arbeids​sted: Trondheim
Oppdrags​giver: RBK Shop as
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: 01.02.18
salg butikk Rosenborg
salg butikk Rosenborg
Odd Iversens vei 2
Odd Iversens vei 2


Vil du lede butikken med Norges beste stemning?


Vi er på jakt etter butikksjef som skal bidra til at RBK Shop når nye høyder. Shopen er klubbens ansikt utad, og vår virksomhet er forankret i verdiene åpenhet, samfunnsengasjement, folkelighet, humør, engasjement og godfoten.


Vi er på jakt etter deg som har erfaring fra butikkdrift, helst innen tekstil eller sportsbutikk. Du bør ha erfaring med ledelse av butikkmedarbeidere, og det er stor fordel om du har vært med på produktutvikling. Erfaringskompetanse kan erstatte utdanning, men har du digital markedsutdanning og/eller økonomi-/driftsutdanning, er dette av stor interesse for oss.


Blir du trigget av salg og kundeservice til Norges beste supportere?
Supporterne som kommer inn i RBK Shop skal oppleve verdiene, og den rette stemningen, så butikken skal alltid fremstå presentabel og salgsfremmende. Det er viktig at du sammen med teamet skaper "Lerkendal-stemningen", spesielt på kampdag. Du får ansvar for ca. 10 ansatte, hvorav 3 i fast stilling. Disse er like stolte av jobben sin som det du er. Du deltar i selskapets ledermøter, med mulighet til å påvirke produktporteføljen og markedsføringen.


Vi tilbyr en svært spennende stilling, hvor du i stor grad får påvirke utviklingen. Det kreves at du er strukturert, har god økonomisk forståelse, og trigges av salg. Et godt lederskap er viktig for god kultur og motivasjon på arbeidsplassen, så din kommunikasjonsevne må være god. Det er viktig at du kommuniserer godt på norsk skriftlig og muntlig. Vi har konkurransedyktige betingelser.

 

 

 

 

 

 

 

Om oppdragsgiveren

I 2015 ble RBK Shop et eget AS. Butikken på Lerkendal har hatt en fin omsetningsutvikling og omsatte i 2017 for 10 mill. RBK Shop skal være en naturlig del av kampdagsopplevelsen når supporteren besøker Lerkendal. Butikken skal fremstå som innovativ og kunden skal alltid finne spennende og nye produkter. Butikken på Lerkendal er 350 kvm og er lokalisert på bakkenivå ved Nils Arnes plass.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver


Spørsmål om stillingen?

Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder/Senior rekrutterer
Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder/Senior rekrutterer