Lei av å grave?

Lei av å grave?

Stillingstittel: Ambassadør
Arbeids​sted: Oslo
Oppdrags​giver: Engcon Holdning AB
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: Snarest!
Ambassadør Kundekontakt Gravemaskin Markedsanalyse
Ambassadør Kundekontakt Gravemaskin Markedsanalyse

Engcon Holdning AB


Er du gravemaskinist og har gravd ferdig? Hvorfor ikke ta sjansen å begynne å jobbe i en spennende rolle som ambassadør, der sluttkunden står i sentrum og du får god nytte av din kompetanse som graver? Du kommer til å inngå i en internasjonal gruppe og tilbys en spennende hverdag med inkluderte reisedøgn for å møte andre engcon-ambassadører i Europa og USA.

Engcon er et sterkt selskap som er markedsledende i verden med en fremtidsvisjon om å forandre måten å grave på.

Arbeidsoppgaver

Som ambassadør har du ansvar for å etablere kunderelasjoner, samt presentere engcons konsept, produkter og løsninger til både nye som allerede eksisterende kunder.
Disse relasjonene kommer du hovedsakelig til å etablere via telefon, samtidig som du må være responderende og kommunisere med kundene der de er. (f.eks. i møter og på messer)

I rollen som ambassadør setter du sluttkunden i fokus og overleverer evt. oppståtte salgsmuligheter til engcons salgsavdeling samtidig som du følger opp interessen for å generere høyest mulig kundetilfredshet.

For engcon er fornøyde og velinformerte sluttkunder av høyeste prioritet, og du fyller derfor en viktig funksjon, og dette arbeidet speiler seg i hele engcons virksomhet.

Du får ansvar for

  • å etablere og passe på relasjoner med sluttkunden
  • å presentere engcons konsepter, produkter og løsninger til nye og etablerte sluttkunder
  • oppfølging av forretningsmuligheter for å forstå grunnårsakene til et salg, eller et tapt salg

Det kommer til å kreves hjerte, mental styrke og sosiale evner for å lykkes i rollen, men gjennom proaktiv coaching og utdanning/kursing der du får være delaktig i å skreddersy en kursplan for akkurat deg, vil du tilbys de beste forutsetningene for å bli en effektiv og selvgående ambassadør.

Vi søker deg som

Har et eget driv, engasjement og lidenskap for ditt arbeid med å etablere kunderelasjoner og ha sluttkunden i fokus. Du kjenner deg stolt over å arbeide for engcon og det faktum at din innsats med sluttkunder er fundamentet for hele engcons virksomhet.
Du har førerkort klasse B, samt snakker norsk flytende og har gode engelsk-kunnskaper, ettersom arbeidet krever det.

Videre må du kunne reise omtrent en gang i kvartalet for å samarbeide med engcons øvrige ambassadører i andre land, hvilket innebærer reiser i Norden og Europa.

Om oppdragsgiveren

Engcon er verdensledende leverandør av et helhetskonsept for gravemaskiner. Våre løsninger bygger på vår tiltrotator, tilbehør og redskap. I konseptet inngår også innstallering, service og ettermarked. Dette gir kundene lønnsomhet, fleksibilitet, og sikkerhet med en unik helhet som er skapt gjennom innovasjon, kunnskap og erfaring. Våre felles verdiord er profesjonalitet, kommunikasjon, tydelighet og fleksibilitet. Det betyr at alle innen selskapet jobber mot samme mål; å føre både vårt og kundens selskap fremover. For oss er alltid kunden i sentrum, men for at det skal være mulig kreves engasjerte medarbeidere og rett fokus. Fremgang avler fremgang.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver

Engcon Holdning AB