Tar du frem godfoten og blir Rosenborg Ballklub sin nye salgs- og partneransvarlig?

Tar du frem godfoten og blir Rosenborg Ballklub sin nye salgs- og partneransvarlig?

Stillingstittel: Salgs- og partneransvarlig
Arbeids​sted: Trondheim
Oppdrags​giver: Rosenborg Ballklub
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: 09.01.2022
salg nettverk salgsansvarlig salgssjef
salg nettverk salgsansvarlig salgssjef

Rosenborg Ballklub


Vi er på utkikk etter en resultatorientert og strukturert kollega til vår Salgs- og partneravdeling. Du liker utfordringer, liker å jobbe med mennesker og er målbevisst. I denne stillingen hos oss i Rosenborg Ballklub må du være en racer på å skape gode kunderelasjoner, forvalte en egen kundeportefølje og ikke minst være en god selger. Vi blir forbundet med høyt tempo, mange utfordringer og stor eksponering.

Artig og angrepsvillig
Som salgs- og partneransvarlig i Rosenborg Ballklub vil du bli en del av et team som har det kommersielle ansvaret for salg og forvaltning av klubbens samarbeidspartnere, sponsorer og VIP-kunder.

Du vil få ansvaret for å bygge opp en egen portefølje, du skal være en aktiv deltaker i videreutviklingen av konseptet både operativ og strategisk, og i tillegg skal du ha ansvar for partneroppfølging på alle nivå. Du vil også ha en aktiv rolle på de forskjellige arrangementene i klubbens regi.

Humør og engasjement
Trigges du av muligheten til å jobbe selvstendig og fritt innenfor gode rammer, eller muligheten til å bruke din kreativitet for god resultatoppnåelse? Er du på jakt etter muligheten for faglig utvikling og/eller et større nettverk? Da er absolutt dette en stilling for deg. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et godt og inspirerende fellesskap.


Det e' alt det du træng for å få te nå stort
Vi ser etter en person med høyere relevant utdannelse, kommersiell teft og forretningsmessig erfaring, gjerne fra større virksomheter. Du må kunne vise til forretningsmessig forståelse og ha et betydelig kremmerinstinkt, at du kan dokumentere gode salgsresultater er en stor fordel.

Stillingen setter ytterligere krav til analytisk evne, høy arbeidskapasitet og en metodisk tilnærming til oppgavene. Du bør kunne skape og opprettholde et godt samarbeid og en god dialog med nye og gamle samarbeidspartnere. For å kunne lykkes i denne rollen må du være faglig sterk og ha en energisk gjennomføringskraft.

Du evner å jobbe godt alene og i team. I tillegg er du handlekraftig og initiativrik. Det er av stor betydning at du identifiserer deg med Rosenborgs verdier, merkevare og samfunnsansvar.

Vil du være en del av dette søker du!

 

Om oppdragsgiveren

Det er lenge siden kameratgjengen på Rosenborg bestemte seg for å starte fotballklubb, og mye har skjedd siden den tid. Rosenborg er den mestvinnende fotballklubben i Norge. Med sine 12 cupmesterskap og 26 seriemesterskap har Rosenborg vokst og blitt en internasjonal merkevare. Spillere, ansatte og tillitsvalgte i Rosenborg skal sørge for at klubben oppfattes som sterk, positiv og engasjerende. Måten vi opptrer på skal skape respekt og være et forbilde for andre. Alle som er i kontakt med oss skal føle et sterkt ønske om ekte samhandling med klubben.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver

Rosenborg Ballklub


Spørsmål om stillingen?

Siri Beate Røddesnes
Partner - DNV-sertifisert rekrutterer
Siri Beate Røddesnes
Partner - DNV-sertifisert rekrutterer
Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder/Senior rekrutterer
Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder/Senior rekrutterer