Er du vår nye systemutvikler?

Er du vår nye systemutvikler?

Stillingstittel: Systemutvikler
Arbeids​sted: Larvik
Oppdrags​giver: Bibliotek-Systemer AS
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: Snarest!
Systemutvikler database server IT-utvikling I
Systemutvikler database server IT-utvikling I
Faret 8

Denne annonsen er utgått

Denne annonsen er utgått


Bibliotek-Systemer AS


Er du systemutvikler og søker etter nye omgivelser? Kunne du tenke deg å arbeide med database- og serverutvikling? Er du nyutdannet kanskje, og søker etter et sted å starte? Bibliotek-Systemer As utvikler og drifter Bibliofil, som er det ledende datasystemet i bruk i bibliotekene i landet.

Stillingen og tilbudet

Som systemutvikler hos Bibliotek-Systemer As vil du være med å videreutvikle serverdelen og tjenester i datasystemet Bibliofil. Det innebærer utvikling av kjernefunksjonalitet i Bibliofil, samt utvikling og vedlikehold av API-er og integrering mot eksisterende tjenester. Du vil samarbeide med utviklere som arbeider med brukergrensesnittet. Den som ansettes blir en del av utviklingsavdelingen, som pr. i dag har 11 ansatte. Du vil jobbe både individuelt og sammen med spesielt to kolleger, som har lang fartstid med oppgavene. Enten du er nyutdannet eller har erfaring fra området, ønsker vi kontakt med deg!

Hos Bibliotek-Systemer As er det kort vei fra idé til handling! Du blir en del av et meget godt arbeidsmiljø. Her blir du både sett og godt tatt vare på, bl.a. med gode pensjons- og forsikringsordninger. Alle ansatte i Bibliotek-Systemer As har egne kontorer, slik at man kan jobbe konsentrert uten avbrytelser. Bibliotek-Systemer As er Miljøfyrtårnbedrift, og kan blant annet tilby kostnadsfri lading av el-bil. Er du glad i en trim, kan du gjøre unna dette "på huset."

Om deg

Vi ser etter kandidater med relevant ingeniørutdanning eller bachelorgrad. Har du en Master i teknologi/siv.ing eller Master i realfag/cand.scient, er du svært interessant for oss. Det er ønskelig med erfaring fra disse områdene:

  • GNU/Linux (som utviklingsmiljø)
  • C/C++
  • Tcl
  • Integrering mot databaser
  • WebService/REST (serverside)
  • Json/XML
  • Objektorientert programmering og design
  • Implementering av standardprotokoller
  • Sikkerhet

Vi er nysgjerrige på dine personlige egenskaper og profesjonalitet. Dette blir vi nærmere kjent med gjennom prosessen. Enten du er nyutdannet eller har erfaring fra området, forventer vi at du har et solid engasjement for faget og at du er av typen som deler av din kunnskap.
Kjenner du deg igjen i dette? Ring Øyvind ved Jobzone Larvik for en uforpliktende prat - mob 990 47 177.

 

 

Om oppdragsgiveren

Bibliotek-Systemer As er en totalleverandør av IT-tjenester til bibliotek i Norge. Selskapet utvikler, selger og drifter datasystemet Bibliofil, og er ledende innen sitt fagfelt. Fagbibliotek og over 150 av de større fylkes- og folkebibliotekene over hele landet, samt et betydelig antall skolebibliotek knyttet til disse er brukere av Bibliofil. Bibliotek-Systemer As har god økonomi med positivt driftsresultat og fornuftige reserver. Firmaet holder til i romslige lokaler i Larvik.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver

Bibliotek-Systemer AS


Spørsmål om stillingen?