Raushetsaksjonen 2019

Du bestemmer hvilket prosjekt som får 100 000 kroner – stem nå!

Hvert år siden 2004 har Jobzones lokalkontorer delt ut 10 000 kroner til sine lokale helter over hele landet. Til sammen har vi delt ut over 3 millioner kroner til lokale ildsjeler som bidrar til å gjøre en forskjell. 

Den lokale Jobzoneprisen på 10 000 kroner er en personlig hederspris som årlig deles ut til noen i lokalmiljøet som har gjort en ekstraordinær innsats for å hjelpe andre eller bidra til humanitært arbeid lokalt. 

Også i år har vi latt oss inspirere av den fantastiske innsatsen de lokale ildsjelene gjør. Jobzone vil derfor i tillegg til lokalprisene gi bort 100 000 kroner til arbeidet en av de lokale vinnerne er engasjert i – og du kan være med å bestemme. 

Pengene vil bli øremerket til et spesielt prosjekt vinneren har utpekt – hva de ulike prosjektene er kan du lese mer om nedenfor. 

Vi kan alle gjøre en forskjell, og ved å gi din stemme til et prosjekt kan du bidra til at nettopp dette prosjektet får 100 000 kroner fra Jobzone. 

Vil du hjelpe ditt favorittprosjekt til å få flest stemmer kan du dele informasjon om prosjektet på Facebook ved å klikke deleknappen som hører til det prosjektet. Du kan bare stemme èn gang pr. prosjekt. 

Avstemningen avsluttes mandag 3. juni kl. 12:00.

Har du spørsmål i forbindelse med avstemningen, kan du sende en e-post til info@jobzone.no