Oslo/Akershus - Bygg og anlegg

Sandakerveien 114 b, 0404 Oslo

Om Jobzone Bygg & Anlegg AS

Jobzone Bygg & Anlegg AS er en spesialistavdeling i Jobzone som rendyrket jobber mot bygg- og anleggssektoren i Oslo, på Romerike, i Follo og Asker/Bærum.

Vårt team

Vi er en kvalitetsleverandør innenfor vår bransje og avdelingen består av dyktige partnere med lang bransjeerfaring. Vår hovedtyngde ligger innenfor tømrer- og betongfagene, på anlegg og på ulike tekniske fag. Vi formidler alle typer fag- og ufaglærte arbeidere innenfor bransjen. Hos oss finner du et entusiastisk team av partnere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb. Vi har norske eiere, er lokalt forankret og kjenner godt til det lokale næringslivet. 

Er du på jobbjakt i Oslo, på Romerike, i Follo eller i Asker/Bærum?

Vi er alltid på utkikk etter de beste medarbeiderne til våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Vår jobbanalyse med våre kunder danner grunnlaget for annonsene vi legger ut slik at vi kan beskrive arbeidsoppgavene du kan forvente deg. Vi håper at du søker når du finner en stilling du synes ser interessant ut. Som ansatt får du en fast stilling og forutsigbarhet i henhold til avtalt arbeidsplan.

Kontaktpersoner

Bygg og anlegg - Oslo/Akershus

Kjell Graarud
Senior Partner
Kjell Graarud
Senior Partner