Brekstad

Meieriveien 5, 7130 Brekstad

Om Jobzone Trøndelag

Hos oss i Jobzone Trøndelag finner du et entusiastisk team av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb i hele Trøndelag. Vi er lokalt eid og kjenner godt til det lokale næringslivet.

Kompetanse

Vi er et av Jobzones eldste kontorer og har holdt på siden november 2004. Vi har rådgivere som er cut-e/DNV-sertifiserte og vi holder et høyt faglig nivå hva rekruttering angår.

Vi er der du er

For å sikre at vi kan gi dere som er kunder eller vikarer hos oss rask og god oppfølging har vi to kontorer rundt om i Trøndelag; i Trondheim og Brekstad. Alle bedrifter og vikarer har sin egen personlige konsulent.

Som medlem av den landsdekkende Jobzonekjeden har vi også en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester til både korte og lange vikariater i flere bransjer.

Er du på jobbjakt i Trøndelag?

Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne til våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Vår jobbanalyse med våre kunder danner grunnlaget for annonsene vi legger ut slik at vi kan beskrive arbeidsoppgavene du kan forvente deg, og vi håper du søker når du finner en stilling du synes ser interessant ut.

Engasjerte og tilgjengelige

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Denne visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer, og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning, eller ønsker du å jobbe som vikar hos oss? Send en mail til brekstad@jobzone.no eller ta kontakt med en av våre konsulenter.

Kontaktpersoner

Brekstad

Morten Rosenlund
Morten Rosenlund
Partner