Oslo/Akershus - Bygg og anlegg

Sandakerveien 114 b, 0404 Oslo

Om Jobzone Bygg & Anlegg (Oslo og Akershus)

Jobzone bygg & anlegg er en spesialavdeling i Jobzone som rendyrket jobber mot bygg- og anleggssektoren i Oslo og Akershus

Vi har som mål å være en kvalitetspartner innenfor vår bransje og har derfor satset ene og alene på partnere med bransje erfaring. Avdelingen har ca. 200 utleide medarbeidere på korte og lange kontrakter ute hos våre kunder. Vår hovedtyngde ligger innenfor tømrer- og betongfagene, men spør oss gjerne om alle typer fagarbeidere og administrativt personell innen for BA bransjen.

  • Vi har gode referanser på tidligere leveranser av montører av gipsvegger, himlinger og systemvegger.
  • Vi er leveringsdyktige på personell innenfor de tekniske fagene, og har bl. annet rammeavtale med Caverion, og referanser på flere større prosjektleveranser innenfor elektrofaget.
  • Vi tilbyr kranførere med bred erfaring som er skandinavisk talende.
  • Vi har sjauere med bred erfaring og god språkforståelse

Jobzone er også leveringsdyktig på vei- og anleggsmarkedet, og har gode referanser i blant annet avtalekunder som Hæhre Entreprenør og Implenia.

Alt personell som leies ut innen B&A skal gjennomgå elektronisk HMS opplæring FØR kandidaten settet i jobb. Kursbevis inngår som en del av dokumentasjonspakken i IK-perm/byggeplassperm.

Jobzone bygg & anlegg har personalkonsulenter som har instruktørbevis for dokumentert sikkerhetsopplæring. Dette gjør at vi har fleksibilitet i egen organisasjon til å gjennomføre slike sikkerhetskurs på kort varsel.

For deg som kunde innebærer dette mindre behov for opplæring og oppfølging og mer tid til andre oppgaver. Personene bak Jobzone bygg & anlegg har alle lang erfaring fra bygg- og anleggsnæringen.

Jobzone bygg & anlegg skal være en konkurransedyktig leverandør av bemanningstjenester til bygg- og anleggsbransjen. Som partner i Jobzone systemet deler vi en felles visjon om å ha en spesiell arbeidsgiverrolle for våre medarbeidere. Tett oppfølging og nær kjennskap til våre medarbeidere skal sikre motivert og kvalifisert arbeidskraft for våre kunder.

Kontaktpersoner

Bygg og anlegg - Oslo/Akershus

Kay-Arne Langerud
Kay-Arne Langerud
Daglig leder
Kjell Graarud
Kjell Graarud
Partner
Simona Rehak
Simona Rehak
Partner
Rolf Inge Holøien
Rolf Inge Holøien
Partner