Sandvika

Kjørbokollen 30, 1337 Sandvika

Om Jobzone Sandvika

Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Sandvika en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Jobzone Sandvika dekker hele Sandvika, Asker og Bærumsregionen.

Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester og vi som jobber her har lokal forankring, og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Fleksible bemanningsløsninger

Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Jobzone Sandvika kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Jobzone Sandvika kan også være rådgiver i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål – du betaler først når din nye medarbeider er på plass.

En engasjert arbeidsgiver

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.

Kontaktpersoner

Sandvika/Oslo vest

Kristian Eriksen
Daglig leder
Specialisation within:
Banking, Financial Services and Insurance
Kristian Eriksen
Daglig leder
Specialisation:
Banking, Financial Services and Insurance