Sjef for mat og drikke, Trondheim Catering

Sjef for mat og drikke, Trondheim Catering

Position title: Food and beverage manager
Work Location: Trondheim
End-Client: Trondheim Spektrum AS
No. of Positions: 1
Position Type: Full-time
Application Deadline: snarest
Klostergata 90
Klostergata 90

This position has expired

This position has expired


Trondheim Spektrum ASTrondheim Catering bestyrer Trondheims største kjøkken i regionens nye storstue. Vi har i mer enn ti år levert matopplevelser til et bredt spekter av selskaper, alt fra 10 til 4000 gjester. Nå skal Trondheim Catering fornyes, det nye hallanlegget gir unike muligheter fremover. Matopplevelsen er en viktig del av arrangementene i Trondheim Spektrum og sjefen for mat og drikke skal sørge for gode matopplevelser enten det er snakk om idrettsarrangement, konserter, messer, kongresser, banketter eller kunder utenfor hallanlegget.
Vi har et realistisk mål om en dobling av dagens aktivitet og omsetning, og søker derfor etter din kunnskap på dette feltet. Du skal videreutvikle konseptet.
Stillingen vil rapportere til daglig leder i Trondheim Catering og være en del av ledergruppen i Trondheim Spektrum.


Dine arbeidsoppgaver som sjef for mat og drikke vil blant annet være å bygge et team som skal ta Trondheim Spektrum og Trondheim Catering inn i fremtiden. Du skal i tillegg være pådriveren for utviklingen av mat og drikkekonseptet, og det er viktig at du etablerer gode rutiner for drift både innenfor og utenfor vårt nye anlegg. Videre skal du stå i front når vår markedsposisjon og vår egenart utvikles.


Dette er en spennende og krevende jobb, du må derfor ha relevant leder- og økonomiutdanning innenfor hotell, kurs, konferanse, Food and Beverage. Du må gjerne være faglært kokk eller servitør.


Det er av vesentlig betydning at du har erfaring fra hotell, kurs eller konferansedrift. Du må også ha erfaring fra planlegging og gjennomføring av store arrangementer, i tillegg er det påkrevet at du har god økonomisk og kommersiell forståelse. Har du i tillegg jobbet med kundeoppfølging er det en stor fordel. Dine norsk- og engelskkunnskaper er gode, både skriftlig og muntlig.
Du er strukturert, engasjert og fleksibel. Du har en tydelig kommunikasjonsstil og setter samarbeid i fokus for å nå målene. Din hverdag preges av din gjennomføringskraft.


I Trondheim Catering vil du få en unik mulighet til å påvirke virksomhetens fremtid, du vil bygge et team som preges av kvalitet der du sitter i førersetet. Du vil få muligheten til å sette ditt eget preg på din rolle. Funksjonen er ny og du kan starte når du er klar, vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

 

 

Om oppdragsgiveren

rondheim Catering bestyrer Trondheims største kjøkken i regionens nye storstue. Trondheim Catering har i mer enn ti år levert matopplevelser til selskap med mer enn 4.000 gjester og ned til intime selskap med mindre enn ti gjester. Samtidig med at det nå bygges et nytt hallanlegg, skal også Trondheim Catering fornyes. Matopplevelsen er en viktig del av arrangementene i Trondheim Spektrum og sjefen for mat og drikke skal sørge for gode matopplevelser enten det er snakk om idrettsarrangement, konserter, messer, kongresser, banketter eller kunder utenfor hallanlegget. En tredel av aktiviteten vil være knyttet til arrangement utenfor Trondheim Spektrum.

End-Client

End-Client

Trondheim Spektrum AS


Questions about the Position?

Siri Beate Røddesnes
Siri Beate Røddesnes
Partner
Gunn Iren Berg Svendsen
Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder