Vårt samfunnsengasjement

Jobzone har en sterk lokal tilstedeværelse på over 35 forskjellige steder i Norge, og vi er opptatt av å ta samfunnsansvar i de lokalmiljøene vi jobber i. Men vi tenker at å bry seg om samfunnet rundt seg må gjelde også utover nærmiljøet - vi er derfor til stede på flere arenaer, små som store, landet rundt.

Lokal tilhørighet

Styrken i virksomheten vår er den lokale forankringen gjennom franchisetakere som bor og lever der de jobber. Jobzone har 40 kontorer rundt om i Norge, nord til sør og fra de ytterste skjær til de dypeste skoger. Vi er tett på lokalsamfunnet, og vi bryr oss om hva som skjer der. Vi investerer gjerne egen tid og innsats i forskjellige prosjekter og arrangementer lokalt.

Fordi vi er mange sportsinteresserte i Jobzone går det mye støtte til både lokale idrettslag og nasjonale idrettstalenter. I tillegg støtter vi alt fra veldedige formål til lokale revyer og musikkorps. Det viktigste for oss er å få fram positive aktiviteter som mange i lokalsamfunnet kan nyte godt av.

Vi bryr oss

Det finnes mange flotte ildsjeler i det langstrakte landet vårt – folk som legger ned en stor frivillig innsats for andre. Vi vil gjerne løfte dem opp og fram, fordi vi bryr oss om arbeidet de gjør. Derfor deler vi en gang i året ut en personlig hederspris til mange lokale ildsjeler, i tillegg til at vi deler ut den store Jobzone-prisen. Dette gjør vi gjennom Raushetsaksjonen (tidligere Veldedighetsaksjonen)

Vi heier på talentene

Sportsinteressen er generelt stor i Norge – og det gjelder oss som jobber i Jobzone også. Vi støtter mange idrettsaktiviteter lokalt, men også nasjonalt.

Jobzone er en av hovedsponsorene til Holmenkollstafetten – vårens vakreste eventyr og Norges største idrettsarrangement i antall deltakere. Vi deltar med flere lag; noen med egne ansatte og noen lag med mange de gode vikarene som er ute på jobb hos våre kunder hver dag.

Vi er også offisiell hovedsponsor til Bislett Games, som hvert år samler hele verdenseliten innen friidrett. På Bislett Stadion har vi også en egen «Jobzone-sving» der vi heier på alle de dyktige utøverne.

Glade løpere som deltok på Holmenkollstafetten 2019

Jobzone tar miljøansvar!

Ved å ha en klar miljøprofil og løpende fokus på miljørelaterte faktorer i hele konsernets verdikjede, skal Jobzone fremstå som en troverdig og foretrukket samarbeidspartner og arbeidsgiver - samtidig som vi bidrar til positive miljøeffekter. Les mer om Jobzone og miljø her