Tønsberg

Nansetgt. 25, 3256 Larvik

Om Jobzone Vestfold

Hos oss finner du et engasjert lag av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb; vi dekker området fra Sandefjord til Holmestrand. Vi er lokalt eid og kjenner godt til det lokale næringslivet.

 

Vi er der du er

Kontorene våre for Sandefjord og Tønsberg er samlokalisert i Korniveien i Tønsberg for å sikre at vi kan gi dere som er kunder eller vikarer hos oss rask og god oppfølging. Alle bedrifter og vikarer får sin egen personlige konsulent.

Som medlem av den landsdekkende Jobzonekjeden har vi også en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester til både korte og lange vikariater i flere bransjer.

Vi dekker alle fagområder, men har spesielt god kompetanse innenfor disse bransjene:

  • Salg
  • Økonomi og administrasjon
  • Bygg og anlegg
  • Produksjon
  • Lager
  • Renhold

Er du på jobbjakt i Vestfold?

Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne til våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Ta kontakt med oss om du er interessert i jobber og oppdrag!

Dyktige, motiverte og tilgjengelige

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer, og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning, eller ønsker du å jobbe som vikar hos oss? Ta kontakt med en av konsulentene våre!

Kontaktpersoner

Vestfold

Christian Heian
Christian Heian
Partner