Holmenkollstafetten

Jobzone er offisiell hovedsponsor til Holmenkollstafetten. 

Holmenkollstafetten er et av Norges største friidrettsarrangement i antall påmeldte og blir omtalt som «vårens vakreste eventyr.» Stafetten blir avviklet i begynnelsen av mai og ble første gang arrangert i 1923.

Bislett Games

Jobzone er offisiell hovedsponsor til Bislett Games og vi har vår egen "Jobzone-sving" på Bislett Stadion.

Karsten Warholm

Jobzone er personlig hovedsponsor for Karsten Warholm

Karsten er en ung og fremmadstormende friidrettsutøver som allerede har blitt lagt merke til for sine idrettsprestasjoner. Han innehar den norske rekorden på 400 m hekk med 48,22, satt 24. august 2017 i Zürich, og på 400 m med 44,87, satt i Florø 10. juni 2017. Karsten tok gull på 400 m hekk under VM i London 2017, som var Norges første medalje i en løpsøvelse på 22 år. I Oktober 2017 fikk han prisen «Rising star of the year» utdelt av Det europeiske friidrettsforbundet (EA). Under idrettsgallaen 2018 fikk han med seg hele tre priser: Årets mannlige utøver, Utøvernes pris og Årets navn. Spesielt hyggelig var det at også Leif Olav Alnes, Karstens trener, mottok prisen for årets trener.

Amalie Iuel 

Jobzone er personlig hovedsponsor for Amalie Iuel

Amalie konkurrerer primært i 400 meter hekk men også i mangekamp og sprintløp. Hun har norsk rekord på 400 meter og 400 meter hekk og tok gull i begge øvelsene under NM i Sandnes i august 2017. I april ble hun utnevnt til Månedens kvinnelige friidrettsutøver i Europa av Det europeiske friidrettsforbundet

Øvrige engasjement

Ull/Kisa friidrettsskole

Nettverkspartner til RBK

Gjøvik Hockey 

Askim Fotball

Åsane Fotball