Drammen

Nedre Strandgate 7, 3015 Drammen

Om Jobzone Drammen

Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Drammen en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Jobzone Drammen dekker Drammen, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Røyken, Hurum, Lier, Svelvik og Sande.

Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester og vi som jobber her har lokal forankring, og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Fleksible bemanningsløsninger

Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Jobzone Drammen kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Jobzone Drammen kan også være rådgiver i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål – du betaler først når din nye medarbeider er på plass.

En engasjert arbeidsgiver

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.

Kontaktpersoner

Drammen

Marwell Grindebakken
Marwell Grindebakken
Daglig Leder
Stein Andrè Haugerud
Stein Andrè Haugerud
Partner