Om Jobzone Hønefoss

Jobzone Hønefoss arbeider profesjonelt og har lang erfaring med å finne riktig person til riktig jobb. Vi har solid kunnskap om det lokale næringslivet og leverer anerkjente tjenester innen rekruttering, bemanning og rådgivning.

Vi er der du er

At vi er lokalt plassert gir dere som er våre kunder og vikarer en rask og god oppfølging. Alle bedrifter og vikarer får sin egen personlige konsulent.

Vi er medlem av en landsdekkende norsk kjede, Jobzone Norge. Det gir våre kunder og vikarer trygghet med en profesjonell og erfaringsrik organisasjon i ryggen.

Fra Jobzone Hønefoss får du tjenester innenfor de fleste bransjer, og vi har spesielt god kompetanse innenfor:

  • Bygg og anlegg
  • Produksjon
  • Lager
  • Økonomi og administrasjon
  • Renhold

Leter du etter jobb i Hønefoss?

Vi er genuint opptatt av å formidle de beste medarbeidere til alle våre kunder. Det betyr alt for oss at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Ta kontakt med oss om du er interessert i jobber som passer din bakgrunn og dine egenskaper.

Engasjerte og tilgjengelige

Jobzones visjon er å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at vi jobber tett sammen med våre kunder og vikarer. Vi er til stede i ditt lokalmiljø, lett tilgjengelige og kontinuerlig parat til å gjøre de beste tilpasninger for å møte kundens og vikarens behov og ønsker.

Når det er behov for en entusiastisk og profesjonell rådgiver og leverandør innen bemanning, rekruttering og jobbsøking sender du en mail til honefoss@jobzone.no eller tar kontakt med en av våre konsulenter. Jobzone Hønefoss jobber for deg!