Jessheim

Storgt. 13, 2050 Jessheim

Om Jobzone Jessheim

Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Jessheim en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Vi dekker store deler av det geografiske området rundt Oslo Lufthavn, og tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester. Samtidig har vi en sterk lokal forankring og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Fleksible bemanningsløsninger

Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Vi i Jobzone Jessheim kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Vi har mer enn 10 års erfaring med rekruttering og bemanningsløsninger til næringslivet i vår region, og vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål.

En engasjert arbeidsgiver

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at vi jobber tett mot kunder og vikarer og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent.

Rekruttering av nøkkelpersonell og ledere

Ved mer omfattende rekrutteringsprosesser har Jobzone Jessheim sertifiserte rådgivere for testverktøyet cut-e, og daglig leder er DNV-sertifisert rekrutterer. 

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning, eller ønsker du å jobbe som vikar hos oss? Send en mail til jessheim@jobzone.no eller ta kontakt med en av våre konsulenter

Kontaktpersoner

Jessheim

Anita Gerø
Executive Partner
Anita Gerø
Executive Partner
Stine Gustafson
Stine Gustafson
Advisor
Dag Holen
Senior Partner
Dag Holen
Senior Partner