Kongsberg

Sandsværveien 114, 3616 Kongsberg

Om Jobzone Kongsberg og Notodden

Hos oss i Jobzone Kongsberg og Notodden finner du et entusiastisk team av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb – og riktig jobb til riktig person. Vi er lokalt eid og kjenner godt til det lokale næringslivet.

Vi er der du er

Vårt kontor er lokalisert på Kongsberg, men vi er alltid tilgjengelig på telefon og mail hvis du ikke har tid og anledning til å ta turen innom. For å sikre tett oppfølging har alle bedrifter og vikarer sin egen dedikerte konsulent.

Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har vi også en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester til både korte og lange vikariater i flere bransjer.

Vi dekker alle yrkesområder, men har spesielt god kompetanse på bemanning og rekruttering av:

  • Ingeniører
  • Fagarbeidere
  • Industrimedarbeidere
  • Medarbeidere til økonomi- og administrasjon
  • Lager- og logistikkmedarbeidere

Er du på jobbjakt i området rundt Kongsberg og Notodden?

Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne til våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Ta kontakt med oss om du er interessert i jobber og oppdrag innen bygg og anlegg, salg, økonomi, administrasjon, industri og lager.

Engasjerte og tilgjengelige

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer, og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning, eller ønsker du å jobbe som vikar hos oss? Send en mail til kongsberg@jobzone.no eller ta kontakt. 

Kontaktpersoner

Kongsberg

Jan Kenneth Berntsen
Jan Kenneth Berntsen
Daglig leder
Kim Andre Hansen
Kim Andre Hansen
Partner
Silje H. Kristiansen
Silje H. Kristiansen
Backoffice