Kongsvinger

Jernbaneplassen 5, 2211 Kongsvinger

Om Jobzone Kongsvinger

Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Kongsvinger en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Jobzone Kongsvinger dekker hele Glåmdalen.

Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester og vi som jobber her har lokal forankring, og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Fleksible bemanningsløsninger

Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Jobzone Kongsvinger kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Jobzone Kongsvinger kan også være rådgiver i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål – du betaler først når din nye medarbeider er på plass.

En engasjert arbeidsgiver

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.

Kontaktpersoner

Kongsvinger

Per Toni Grundt
Daglig leder
Per Toni Grundt
Daglig leder
Nils Kristian Skjæret
Nils Kristian Skjæret
Partner
Anja Ljøner
Anja Ljøner
Partner