Om Jobzone Lillehammer

Hos oss i Jobzone Lillehammer finner du et entusiastisk team av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb i Lillehammer og Gudbrandsdalen.

Vi er lokalt eid og kjenner godt til det lokale næringslivet, noe som gjør at vi kan gi dere som er kunder eller vikarer hos oss rask og god oppfølging. Alle bedrifter og vikarer har sin egen personlige konsulent.

Som medlem av den landsdekkende Jobzonekjeden har vi også en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester til både korte og lange vikariater, samt faste stillinger i de fleste bransjer.

Vi dekker alle fagområder, men har spesielt god kompetanse innenfor disse bransjene:

  • Salg og service
  • Økonomi og administrasjon
  • Bygg og anlegg
  • Produksjon
  • Lager, logistikk og transport

Er du på jobbjakt i Lillehammer og Gudbrandsdalen?

Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne til våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Ta kontakt med oss om du er interessert i jobber og oppdrag i vårt område.

Engasjerte og tilgjengelige

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Denne visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer, og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning, eller ønsker du å jobbe som vikar hos oss? Send en mail til lillehammer@jobzone.no eller ta kontakt med en av våre konsulenter.