Mandal

Gismerøyveien 89, 4515 Mandal

Om Jobzone Mandal

Jobzone Mandal hjelper deg med å finne riktig person når jobben må gjøres og oppgavene skal utføres. Vi forstår viktigheten av at oppgaver må utføres for ikke å miste sin verdi.

I Mandal har vi rekrutteringsekspertise på høyeste nivå – operativt over hele Sørlandet.

Vi er lokalt eid og kjenner både det lokale næringslivet og de lokale ressursene godt. Du får personlig oppfølging av en dedikert rådgiver som setter seg inn i dine behov og sørger for at du får den hjelpen du trenger. Som en del av den landsdekkende Jobzone-kjeden, har vi også en stor og profesjonell organisasjon i ryggen.

 

Hva kan vi tilby?

  • Rekrutteringstjenester på alle plan – fra enklere oppgaver til avansert rekruttering på executive-nivå
  • Bemanningstjenester i alle fagkategorier og bransjer, både for kort- og langvarig innleie – uansett volum
  • Jobbanalyse: For å sikre at de riktige oppgavene er definert for stillingene, samt hvilke kompetanser og egenskaper som matcher
  • Teamanalyse: For å vurdere om teamet ditt er optimalt sammensatt
  • Lederstøtte og -analyse: Når du trenger hjelp eller bekreftelse som leder.

 

På jobbjakt i Lindesnes eller Lister?

Er du på utkikk etter jobbmuligheter vest i Agder? Vi er alltid på jakt etter dyktige og kompetente medarbeidere til våre kunder. Ta kontakt med oss om du er en slik!

Vi har som oppgave å holde oversikt over hva som rører seg i næringslivet, og hvilke muligheter som finnes for deg vår region.

 

Engasjerte og tilgjengelige

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Vi jobber tett med både kunder og medarbeidere, og vår tilstedeværelse i lokalmiljøet gjør at vi alltid er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Arbeidsgiver eller arbeidskraft - ta kontakt: Send en mail til mandal@jobzone.no eller ring vår rådgiver i Mandal. Kontaktinfo finner du på denne siden.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktpersoner

Mandal

Ulf M. Singstad
Daglig leder - DNV-sertifisert rekrutterer
Ulf M. Singstad
Daglig leder - DNV-sertifisert rekrutterer