Sande

Revåveien 35, 3070 Sande i Vestfold

Om Jobzone Sande

Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Sande en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Jobzone Sande dekker Holmestrand kommune (tidligere Sande, Hof og Holmestrand) og holder til lokalt i Sande sentrum, - Revåveien 35. Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester og vi som jobber her har lokal forankring, og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Fleksible bemanningsløsninger

Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Jobzone Sande kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Jobzone Sande kan også være rådgiver i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål.

En engasjert arbeidsgiver

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.

Kontaktpersoner

Samling, Sande

Stein Andrè Haugerud
Stein Andrè Haugerud
Partner
Heljar Fahle
Heljar Fahle
Partner