Tromsø

Grønnegata 53, 9008 Tromsø

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 (stengt 11:30 - 12:00 grunnet lunsj)
Kontoret er stengt hver mandag fra 12.15 - 13:15 grunnet møte.


Om Jobzone Troms

Hos oss i Jobzone Troms finner du et entusiastisk team av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb i hele Tromsøregionen inkludert Finnsnes, Midt-og Nord Troms. Vi er lokalt eid og kjenner godt til det lokale næringslivet.

Kompetanse
Vi er et veldrevet og erfarent kontor som har holdt på siden september 2006. Vi har rådgivere som er cut-e og Human Content sertifisert og vi holder et høyt faglig nivå hva rekruttering angår. Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester og vi som jobber her har lokal forankring, kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Er du på jobbjakt i Troms?
Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne til våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Vår jobbanalyse med våre kunder danner grunnlaget for annonsene vi legger ut slik at vi kan beskrive arbeidsoppgavene du kan forvente deg, og vi håper du søker når du finner en stilling du synes ser interessant ut.

Engasjerte og tilgjengelige
Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Denne visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer, og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning, eller ønsker du å jobbe som vikar hos oss? Send en mail til tromso@jobzone.no eller ta kontakt med en av oss.

Kontaktpersoner

Tromsø

Grete Wilsgaard
Grete Wilsgaard
Daglig leder
Stian Vik
Stian Vik
Partner
Jon-Roger Singelstad
Jon-Roger Singelstad
Partner (permisjon)
Kristian Mathiassen
Kristian Mathiassen
Partner
Daria Jedrzejczak
Daria Jedrzejczak
Researcher
Tobias Vibe
Tobias Vibe
Partner