Vi trenger for snarlig tiltredelse til faste stillinger:
Kjøkkensjef:
Vi søker en faglært kokk med dokumentert ledererfaring, enten som soussjef eller kjøkkensjef. Du har jobbet med a la carte samt selskap/banketter og tradisjonell hotellkjøkkendrift. I tillegg må du ha god økonomiforståelse og at du er ryddig og strukturert i ditt arbeid.
Soussjef:
Her ser vi etter en dyktig og allsidig kokk med lederambisjoner. Du må ha dokumentert erfaring fra hotell og restaurant (a la carte), har fagbrev, kjennskap til IK-mat og god forståelse for økonomisk og kostnadseffektiv drift.
Restaurantsjef:
Du må ha god erfaring fra restaurantdrift, gjerne ha jobbet som hovmester/barsjef eller ha annen relevant erfaring. Du bør ha god kompetanse innen mat og vin og er en tydelig leder. Stillingen innebærer ansvar for personal/bemanning i restaurant og bar, varetelling samt opplæring og videreutvikling av personale.
Felles for alle stillingene:
Må kunne beherske skandinavisk språk i tekst og tale.
For nærmere informasjon om stillingene, ta kontakt med:
Oscar Kolflåth, partner i Jobzone AS. epost: oscar@jobzone.no eller telefon 90987676