Bookingansvarlig med erfaring fra hotell, restaurant, kjøkken og eller/restaurant

Bookingansvarlig med erfaring fra hotell, restaurant, kjøkken og eller/restaurant

Zawod: Bookingansvarlig
Miejsce pracy: Trondheim
Zleceniodawca: Trondheim Catering AS
Ilość stanowisk pracy: 1
Rodzaj stanowiska pracy: 100%
Termin składania podań: 5. januar 2020
booking salg kundesuksess koordinering
booking salg kundesuksess koordinering
Klostergata 90

Trondheim Catering AS


Vårt aktivitetsnivå medfører at vi trenger en bookingansvarlig.

Regner med at akkurat du har sett hva som skjer i Trondheim Spektrum, at dette har blitt en flerbruksarena for idrett, kultur og næringsliv. Store konserter er allerede avviklet med stor presisjon, i januar kommer håndball VM for menn og i februar er det Melodi Grand Prix. Ja, det skjer mye, og mer kommer.

Det er avgjørende for oss at våre arrangementer blir en suksess. Du skal koordinere bestillingene og påse at Trondheim Catering leverer i henhold til kundenes forventninger, i tillegg skal du fokusere på mersalg og nysalg slik at kjøkkenet forblir en bærekraftig virksomhet. I salget ligger også kreative løsninger for markedsføring av produktet. I tillegg til fokus på Trondheim Catering skal du også se muligheten for salg av kurs og konferanser i Trondheim Spektrum.

Du får en hektisk hverdag hvor koordinering, booking og salg går over i hverandre.
Vi skal implementere et nytt bookingsystem og dette blir også ditt ansvar.

For at du skal gjøre suksess i stillingen og utgjøre en forskjell for våre kunder er det viktig at du har relevant utdanning og erfaring. Det er avgjørende for oss at du har erfaring fra booking og salg, da opp mot hotell, catering, kjøkken og/eller restaurant.

Du må inneha stor arbeidskapasitet, være fleksibel og endringsvillig samt ha et øye for kommersiell drift. Vi søker i tillegg deg som er utadvendt og strukturert. Har du et stort nettverk kan det også være en fordel.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og ikke minst et innovativt miljø hvor du får bygge standarder for videre drift. Ditt bidrag i teamet er vesentlig for oss.

Om oppdragsgiveren

Trondheim Catering bestyrer Trondheims nest største kjøkken i regionens nye storstue. Trondheim Catering har i mer enn ti år levert matopplevelser til selskaper med mer enn 4.000 gjester og ned til intime selskaper med rundt ti gjester. I dag står kjøkkenet frem i ny drakt, vi er en del av Trondheim Spektrum hvor det jobbes med å bygge ny organisasjon. Matopplevelsen er en viktig del av arrangementene i Trondheim Spektrum og Trondheim Catering skal sørge for at mat og drikke skal gi gode matopplevelser enten det er snakk om idrettsarrangement, konserter, messer, kongresser, banketter eller kunder utenfor hallanlegget. Hovedtyngden av jobben vil være direkte knyttet til Trondheim Catering sine tjenester, men arbeidsoppgavene vil også gå over i Trondheim Spektrums sitt område.

Zleceniodawca

Zleceniodawca

Trondheim Catering AS


Pytania na temat stanowiska pracy?

Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder/Senior rekrutterer
Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder/Senior rekrutterer