Vi søker flere faglærte tømrere

Vi søker flere faglærte tømrere

Zawod: Vi søker flere faglærte tømrere
Miejsce pracy: Støren
Zleceniodawca: Støren Treindustri AS
Ilość stanowisk pracy: 2
Rodzaj stanowiska pracy: 100%
Termin składania podań: 31.07.2020

Støren Treindustri AS


På grunn av økt aktivitet og etterspørsel etter våre produkter, spesielt innen rekkehus og boligblokker, ønsker vi å styrke vår produksjonsavdeling med flere medarbeidere for fast ansettelse. Vår visjon er "Fremtidsrettede bygg for et bedre miljø" og gjenspeiler vårt sterke fokus på innovasjon og bærekraftige produkter og løsninger. Du vil få arbeide med produksjon av elementer i fabrikken på Støren, som har høy automatiseringsgrad og effektive arbeidsprosesser. I perioder må skiftarbeid påregnes. Når du skal jobbe hos oss, er det viktig at du er kvalitets- og miljøbevisst. Du må være aktiv og vise initiativ og du må selvfølgelig ha gode holdninger. Du liker å jobbe i team og trives i et fremtidsrettet miljø.

Vi tilbyr lønn i henhold til tariff- og særavtale. Vi har et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger i et fagmiljø som preges av høy kvalitet og tett samarbeid.

Kontaktpersoner: Fabrikksjef Jean-Francois Larosa, tlf: 982 29 084 eller produksjonsleder Kjell Edvin Stenbro, tlf. 918 17 865.

Om oppdragsgiveren

Støren Treindustri AS (STI) er en av Norges ledende produsenter av prefabrikerte elementer til bolig og næringsbygg. Bedriften produserer også precut og takstoler. Vi er leverandør til flere norske husprodusenter, byggmestere og entreprenører på landsbasis. Bedriften har i dag kapasitet på omtrent 500 boenheter årlig, i tillegg til 30 000 takstoler. Vi har ca. 130 ansatte og hadde i 2019 en omsetning på ca. 300 millioner kroner. STI er en del av treklyngen WoodWorks! Cluster, som satser offensivt på innovasjon og utvikling for mer bruk av tre i bygninger. Har du lidenskap for bruk av tre i boliger og offentlige bygg? Ved hjelp av vårt moderne produksjonsanlegg og systematiske og gjennomprøvde metoder har vi overbevist markedet om alle fordelene ved industrialisert produksjon, eller masseprodusert skreddersøm som vi kaller det. Det er de siste 5 årene foretatt betydelige investeringer i virksomheten, og dette gir et godt grunnlag for videre vekst og økt lønnsomhet fremover.

Zleceniodawca

Zleceniodawca

Støren Treindustri AS


Pytania na temat stanowiska pracy?

Ann-Magritt Kulstad
Ann-Magritt Kulstad
Partner