Svolvær

Repslagergata 30, 8300 Svolvær

Om Jobzone Hålogaland

Hos Jobzone Hålogaland finner du et entusiastisk team av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb i hele regionen. Vi er lokalt eid og kjenner godt til det lokale næringslivet.

Vi er der du er

I tillegg til kontoret i Svolvær har vi lokalkontorer også i Harstad, Narvik og Sortland for å sikre at vi kan gi dere som er kunder eller vikarer hos oss rask og god oppfølging. Alle bedrifter og vikarer har sin egen personlige konsulent.

Som medlem av den landsdekkende Jobzonekjeden har vi også en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester til både korte og lange vikariater i flere bransjer.

Vi dekker alle fagområder, men har spesielt god kompetanse innenfor disse bransjene:

  • Bygg og anlegg
  • Trafikkdirigering
  • Fiskeforedling
  • Økonomi og administrasjon
  • Produksjon
  • Salg
  • Lager

Er du på jobbjakt i Hålogaland?

Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne for våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Ta kontakt med oss om du er interessert i jobber og oppdrag innen bygg og anlegg, salg, trafikkdirigering, fiskeforedling, økonomi, administrasjon, produksjon eller lager.

Engasjerte og tilgjengelige

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer, og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning, eller ønsker du å jobbe som vikar hos oss? Send en mail til Lofoten@jobzone.no, Sortland@jobzone.noHarstad@jobzone.noNarvik@jobzone.no eller ta kontakt med en av våre konsulenter.

Kontaktpersoner

Svolvær

Eirin Østgård
Eirin Østgård
Partner