Mosjøen

Sjøgata 3, 8656 Mosjøen

Om Jobzone Helgeland

Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Helgeland en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Jobzone Helgeland dekker hele Helgelandsregionen.

Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester og vi som jobber her har lokal forankring, og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Fleksible bemanningsløsninger

Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Jobzone Helgeland kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Jobzone Helgeland kan også være rådgiver i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål – du betaler først når din nye medarbeider er på plass.

En engasjert arbeidsgiver

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.

Kontaktpersoner

Helgeland

Lars Martin Kaggerud Sølberg
Lars Martin Kaggerud Sølberg
Daglig leder
Mathias Aanes
Mathias Aanes
Partner