Molde

Verftsgata 6A, 6416 Molde

Om Jobzone Molde

Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Molde en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Jobzone Molde dekker Molde og omegn.

Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester og vi som jobber her har lokal forankring, og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Fleksible bemanningsløsninger

Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Jobzone Molde kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Jobzone Molde kan også være rådgiver i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål – du betaler først når din nye medarbeider er på plass.

En engasjert arbeidsgiver

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.

Kontaktpersoner

Molde

Grethe Jacobsen
Grethe Jacobsen
Partner
Unni T. Bredesen
Unni T. Bredesen
Partner