Stavanger

Auglendsmyrå 11-17, 4016 Stavanger

Om Jobzone Stavanger

Hos oss i Jobzone Stavanger finner du et entusiastisk team av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb i hele Rogaland.

Som medlem av den landsdekkende Jobzonekjeden har Jobzone Stavanger en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Jobzone Stavanger dekker hele Rogalandsområdet, og tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester. Samtidig er vi lokalt eid. Det betyr at vi som jobber her har lokal forankring og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Fleksible bemanningsløsninger

Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Jobzone Stavanger kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Vi kan også være rådgiver i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål – og du betaler først når din nye medarbeider er på plass.

En engasjert arbeidsgiver

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Denne visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent.

Vi dekker alle fagområder, men har spesielt god kompetanse innenfor disse bransjene:

  • Bygg & Anlegg
  • Økonomi og administrasjon
  • Salg
  • Produksjon
  • Lager
  • IT
  • Industri

Er du på jobbjakt i Rogaland?

Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne til våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Ta kontakt med oss om du er interessert i jobber og oppdrag innen bygg og anlegg, salg, økonomi, administrasjon, produksjon, lager eller IT.

Engasjerte og tilgjengelige

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer, og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning, eller ønsker du å jobbe som vikar hos oss? Send en mail til stavanger@jobzone.no eller ta kontakt med en av våre konsulenter.

Kontaktpersoner

Stavanger

Evely Oras
Evely Oras
Partner
Aase Skjæveland
Aase Skjæveland
Senior Partner