Stillingsbeskrivelse
I lag med vår samarbeidspartner søker vi etter Kokk/Sous Chef i en vel renomert restaurant. Som Sous Chef vil en være "høyre hånd" til kjøkkensjefen. Det er en spennende og variert hverdag som også inbefatter å ha ansvar for opplæring internt i restauranten.
Arbeidsoppgaver
- Arbeide på kjøkkenet
- Varebestilling
- Kvalitetskontroll
- Oppfølging av lærlinger
- Generelle ansvarsområder som blir utarbeidet i lag med kjøkkensjefen
Kvalifikasjoner
- Fagbrev
- 5 års erfaring ønskelig.
Personlige egenskaper
- Ryddig
- Punktlig
- Kreativ
- Løsningsorientert
- Godt humør
Minimum utdannelsesnivå
- Norsk fagbrev som Kokk
Språkkunnskaper
Flytende norsk og engelsk
Vi tilbyr
Konkurransedyktige betingelser.
En spennende hverdag
Hektisk arbeidsplass
Kreative kollegaer
En mulighet inn i en organisasjon med muligheter i for den rette personen.