SOUS CHEF

SOUS CHEF

Stillingstittel: Sous Chef
Arbeids​sted: Sandnes
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: Snarest!

Stillingsbeskrivelse

I lag med vår samarbeidspartner søker vi etter Kokk/Sous Chef i en vel renomert restaurant. Som Sous Chef vil en være "høyre hånd" til kjøkkensjefen. Det er en spennende og variert hverdag som også inbefatter å ha ansvar for opplæring internt i restauranten.

Arbeidsoppgaver

  • Arbeide på kjøkkenet
  • Varebestilling
  • Kvalitetskontroll
  • Oppfølging av lærlinger
  • Generelle ansvarsområder som blir utarbeidet i lag med kjøkkensjefen

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev
  • 5 års erfaring ønskelig.

Personlige egenskaper

  • Ryddig
  • Punktlig
  • Kreativ
  • Løsningsorientert
  • Godt humør

Minimum utdannelsesnivå

  • Norsk fagbrev som Kokk

Språkkunnskaper

Flytende norsk og engelsk

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser.
En spennende hverdag
Hektisk arbeidsplass
Kreative kollegaer
En mulighet inn i en organisasjon med muligheter i for den rette personen.