Om Jobzone Norge

Vi har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Vårt mål er å alltid være tilgjengelig når dere som er våre medarbeidere og kunder trenger oss. Derfor har hver kunde og utleide medarbeider sin egen personlige kontaktperson i Jobzone som kjenner deres behov, krav og ønsker godt. Jobzone ble grunnlagt i 2002 av Tom Rune Graarud og Øyvind Henriksen. Jobzone er landsdekkende og har over 30 lokalkontorer med mer enn 150 medarbeidere.

Vi kjenner ditt nærmiljø

Jobzone har over 30 lokalkontorer over hele Norge som kan tilby en bred kompetanse innen bemanning og rekruttering. Vi er organisert etter en franchisemodell hvor lokalkontorene er lokalt eide, og våre konsulenter er enten eiere eller partnere.

Denne modellen skaper et sterkt eierskap og er en ekstra motivasjon til å stå på for at våre kunder og medarbeidere skal være fornøyde. God kjennskap til lokalt næringsliv og arbeidsmarked gjør at vi kan ta raske beslutninger og finne gode løsninger tilpasset deg og din bedrift, og det bidrar også til at vi lettere finner den riktige stillingen for våre kandidater. Et sterkt og synlig engasjement for nærmiljøet kjennetegner alle våre lokalkontorer.

Du kan når som helst ta kontakt med oss for en uformell og uforpliktende prat – du finner ditt nærmeste Jobzonekontor her.

Vil være den beste arbeidsgiveren

Vi bryr oss om medarbeiderne våre. Vi har stort fokus på arbeidsgiverrollen og arbeider etter visjonen om at kundene foretrekker det bemanningsselskapet som er mest attraktivt for jobbsøkere og vikarer. 

Jobzone er også Revidert Arbeidsgiver. Det betyr at vi er medlem i NHO Service og har underlagt oss ekstern revisjon av vår profesjonalitet som arbeidsgiver. 

I tillegg er vi opptatt av å ha mange sosiale og faglige aktivitetstilbud til våre medarbeidere fordi vi mener at dette er viktig for både tilhørighet, trygghet og engasjement. 

Alle i Jobzone skal for øvrig bidra til et godt arbeidsmiljø og følge våre etiske regler.