Cookiepolicy/informasjonskapsler

Jobzone kan samle ikke-personlig identifiserbar informasjon som er knyttet til bruk av våre websider og tjenester gjennom cookies/informasjonskapsler. Dette gjør vi for å forbedre brukeropplevelsen din og for å kunne utvikle nye tjenester som er nyttig for deg.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler/cookies er små filer som lagrer informasjon på PC’er, mobiler eller andre enheter.

Informasjonskapsler brukes blant annet til å gjøre ting enklere for deg, som f.eks.:

• De husker påloggingsinformasjonen din, slik at du ikke trenger å oppgi den hver gang du logger deg på
  • De bidrar til å forstå hvilke deler av tjenestene og websidene våre som er mest besøkt, og ved hjelp av denne informasjonen er vi bedre i stand til å tilpasse websiden og tjenestene våre slik at de er til mest mulig nytte for deg
  • De hjelper oss til å kunne tilby deg relevant innhold og markedsføring i for eksempel sosiale medier ved å samle inn informasjon om hvordan du bruker websidene/tjenestene våre og andre nettsteder/apper, som f.eks. Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, LinkedIn m.fl.
  • De hjelper til med å forstå hvilke annonser du eventuelt har sett, slik at vi kan vise deg de annonsene som er mest aktuelle for deg

Klikk her for å se hvilke informasjonskapsler vi benytter.

Du kan generelt sette opp nettleseren din til å godta alle informasjonskapsler, avvise alle informasjonskapsler eller varsle deg når en informasjonskapsel blir sendt. Vi gjør oppmerksom på at enkelte av våre funksjoner/tjenester kan være satt opp til å bruke informasjonskapsler, og du vil derfor kanskje ikke kunne bruke dem, eller visse deler av dem, hvis du deaktiverer informasjonskapsler.

Det finnes forskjellige typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en beskrivelse av ulike informasjonskapsler vi kan komme til å bruke på nettstedet eller ta i bruk i fremtiden på jobzone.no for å kunne gi deg en best mulig brukeropplevelse og utvikle nye tjenester som kan være nyttig for deg.

• Brukervennlighetsinformasjonskapsler: Vi bruker disse til interne formål for å forbedre websiden og dermed brukeropplevelsen din
  • Strengt nødvendige informasjonskapsler: Noen informasjonskapsler er strengt nødvendige for at du skal kunne navigere på jobzone.no og benytte deg av de ulike funksjonene
    • Funksjonalitetsinformasjonskapsler: Disse gjør at websiden husker hvilke valg du gjør (f.eks. språkinnstillinger, brukernavn eller geografisk område) slik at du får en webside og tjenester som er tilpasset dine behov
    • Tilpasnings- og analyseinformasjonskapsler: Disse lagrer besøket ditt på webområdet, hvilke sider du har besøkt og hvilke lenker du har klikket på

Annet

Vi kan komme til å utvikle nye tjenester i framtiden hvor vi tar i bruk andre teknologier for lokal lagring, f.eks. lokal lagring med HTML5. Disse lagres på enheten din og kan lagre informasjon om aktiviteter og innstillinger.

Vi kan også komme til å ta i bruk teknologier som f.eks. piksler, som sender informasjon fra enheten din til en server. Pikslene kan bli lagt inn i innhold på nettet, som for eksempel videoer og e-poster og kan la en server lese en viss type informasjon fra enheten din, vite når du har sett en bestemt type innhold eller en spesiell e-post, tidspunktet og datoen du så innholdet med pikselen, og se IP-adressen til enheten din. Dette brukes til ulike ting som skal bidra til å gi deg en best mulig tjeneste og brukeropplevelse, som f.eks. til å analysere bruken av websiden og tjenestene våre og å til levere innhold, tjenester og i noen tilfeller reklame som er mer relevant for deg.

Ved å bruke websiden og våre tjenester samtykker du til lagring av informasjonskapsler og andre teknologier for lokal lagring på enhetene dine, at vi har tilgang til disse og i lagring av personopplysninger for formålene som beskrevet ovenfor.

Du kan for øvrig lese vår personvernerklæring og brukervilkår her.