Jobb i Jobzone: Slik fungerer det

I Jobzone driver vi både med bemanning og rekruttering. For deg som søker jobb vil det si at det finnes to ulike måter å få jobb gjennom oss på.

Om vi ansetter deg for et bemanningsoppdrag blir du fast ansatt i Jobzone. Arbeidsstedet ditt blir ute hos kunden, men Jobzone er din arbeidsgiver og står blant annet for oppfølging og lønn. Ofte kan et bemanningsoppdrag ende med fast ansettelse og da vil du bli ansatt hos kunden etter oppdraget er over. Om du fortsetter i Jobzone finner vi et nytt oppdrag til deg når det første tar slutt.

I noen tilfeller blir vi spurt av våre kunder om vi kan gjennomføre ansettelsesprosessen for dem, de gir oss med andre ord et rekrutteringsoppdrag. Om du søker på en av våre rekrutteringsutlysninger, og du får jobben, vil du bli ansatt hos kunden du søker til.

Så hvordan får jeg jobb hos Jobzone?

Det enkleste å gjøre om du vil søke jobb hos oss er å søke på våre ledige stillinger. Pass på at CV-en din er ryddig og oppdatert, og fortell oss hvorfor du mener du fortjener akkurat denne jobben.

Om du ikke finner en aktuell stilling akkurat nå, anbefaler vi deg likevel å registrere deg som jobbsøker her. Dine opplysninger havner da i vår kandidatbase, som vi jevnlig søker gjennom for å finne potensielle kandidater til nye stillinger. I Jobzone følger vi til enhver tid gjeldende regelverk for personopplysninger – les mer om personvern her.

Vi setter alltid pris på å høre fra jobbsøkere, så ta gjerne kontakt med eller kom innom ditt lokale Jobzone-kontor for å høre om vi har en jobb til deg. Jobzone-kontorene ligger spredt over hele landet, og du kan finne ditt nærmeste kontor her.

Men er det egentlig noe hyggelig å jobbe gjennom Jobzone?

Selvfølgelig! Vi har et mål om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Selv om våre medarbeidere jobber ute hos våre kunder, er det viktig for oss at de ser på oss som en vanlig arbeidsgiver. Det skal være hyggelig å jobbe i Jobzone, og vi arrangerer både julebord og sommerfester for våre medarbeidere. Hos oss vil du bli fulgt opp jevnlig og du kan alltid nå din Jobzone-konsulent selv om dere ikke sees på jobb hver dag. Innenfor utvalgte bransjer vil det også være mulig å ta kurs som kvalifiserer deg til nye arbeidsoppgaver.

Passer Jobzone for meg?

Enten du ser etter ekstra erfaring på CV-en, vil teste ulike retninger, ønsker fleksibilitet, eller vil komme deg inn på arbeidsmarkedet, kan Jobzone være noe for deg. Registrer deg som jobbsøker, se våre ledige stillinger, eller ta en tur innom oss, så høres vi snart.