Vårt samfunnsansvar

Jobzone-konsernet er en positiv støttespiller til et lovverk som fremmer respekten for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Jobzone-konsernets felles verdier er viktig i hele dette arbeidet.

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven stiller krav til hvordan vi som selskap skal foreta aktsomhetsvurderinger med offentlig tilgjengelige redegjørelser. Et vesentlig element i lovverket er informasjonskravet, som krever åpenhet om de aktuelle temaene. Det innebærer redegjøring av det arbeidet vi gjør for å sikre grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i alle ledd av vår virksomhet.

Les mer om vår redegjørelse her:

Redegjørelse åpenhetsloven 2023

Redegjørelse åpenhetsloven 2022

Miljøansvar

Ved å ha en klar miljøprofil og løpende fokus på miljørelaterte faktorer i hele konsernets verdikjede, skal Jobzone fremstå som en troverdig og foretrukket samarbeidspartner og arbeidsgiver - samtidig som vi bidrar til positive miljøeffekter.

Les mer om Jobzone og miljø her. 

Lokal tilhørighet

Styrken i virksomheten vår er den lokale forankringen gjennom franchisetakere som bor og lever der de jobber. Jobzone har over 30 kontorer rundt om i Norge, nord til sør og fra de ytterste skjær til de dypeste skoger. Vi er tett på lokalsamfunnet, og vi bryr oss om hva som skjer der. Vi investerer gjerne egen tid og innsats i forskjellige prosjekter og arrangementer lokalt.

Fordi vi er mange sportsinteresserte i Jobzone går det mye støtte til både lokale idrettslag og nasjonale idrettstalenter. I tillegg støtter vi alt fra veldedige formål til lokale revyer og musikkorps. Det viktigste for oss er å få fram positive aktiviteter som mange i lokalsamfunnet kan nyte godt av.

Vi bryr oss

Det finnes mange flotte ildsjeler i det langstrakte landet vårt – folk som legger ned en stor frivillig innsats for andre. Vi vil gjerne løfte dem opp og fram, fordi vi bryr oss om arbeidet de gjør. Derfor deler vi en gang i året ut en personlig hederspris til mange lokale ildsjeler, i tillegg til at vi deler ut den store Jobzone-prisen. Dette gjør vi gjennom Raushetsaksjonen.

Vi heier på talentene

Norge har noen av verdens største talenter i mangekamp og nå skal de bli enda bedre ved å samarbeide. «Team Jobzone» er blitt etablert som NFIFs felles satsingsprosjekt for de fire utøverne som har smadret rekorder, tider, høyder og lengder de siste årene. I tillegg løfter samarbeidet mangekamp i Norge på flere måter, deriblant gjennom støtte til NM Mangekamp. 

"Team Jobzone" består i dag av mangekamputøverne Andrea Rooth, Markus Rooth, Henriette Jæger, Sander Skotheim og Abraham Vogelsang. 

Jobzone er også stolt sponsor til sleggekaster Eivind Henriksen som representerer IK Tjalve. Eivind er sølvmedaljevinner fra OL i Tokyo og bronsjemedaljevinner fra både VM og EM i 2022.

Team Jobzone: Sander Skotheim, Markus Rooth, Henriette Jæger, Andrea Rooth og Abraham Vogelsang