Ønsker du å jobbe med målbevisst ungdom? Drømmejobben som rektor ved NTG og NTG-U Tromsø er ledig!

Ønsker du å jobbe med målbevisst ungdom? Drømmejobben som rektor ved NTG og NTG-U Tromsø er ledig!

Stillingstittel: Rektor
Arbeids​sted: Tromsø
Oppdrags​giver: Norges Toppidrettsgymnas NTG Tromsø
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: 08.03.2019
rektor ledelse personal økonomi idrett
rektor ledelse personal økonomi idrett
Stadionv 9
Stadionv 9

Denne annonsen er utgått

Denne annonsen er utgått


Norges Toppidrettsgymnas NTG Tromsø


Stiftelsen Norges Toppidrettsgymnas (NTG) driver videregående- og ungdomsskoler i Bærum, Geilo, Lillehammer, Kongsvinger, Bodø og Tromsø. Siden NTG startet sin første avdeling i 1981, har vi bidratt til at elever ved skolen har tatt over 400 medaljer i OL og VM. NTGs mål er å være best på kombinasjonen skole og toppidrett.

NTG Tromsø feiret i 2018 sitt 10-års jubileum. Skolen har i dag 106 elever på den videregående skolen og 31 på den nyetablerte ungdomsskolen (NTG-U). Skolen er i sterk vekst, er lokalisert på Alfheim stadion og har totalt 30 lærere og trenere.

Vi søker nå en dedikert og målrettet rektor som vil være med og videreutvikle vår virksomhet. Vi er på jakt etter deg som ønsker å løfte ungdom med ambisjoner opp og fram, som er god til å bygge organisasjon og kultur og vil være med å levendegjøre NTGs merkevare.


Ledergruppe består av sportssjef Sigurd Rushfeldt, sportslig leder Robin Øgård og rektor. Sportsjefen har ansvar for idretten på NTG i tillegg til å være daglig leder, noe som innebærer et overordnet ansvar for NTG og NTG-Us totale økonomiske og administrative drift. Sportslig leder har ansvar for idretten på NTG-U samt at han bistår rektor skolefaglig på ungdomsskolen. Rektor har ansvar for skolefaglig utvikling, personalansvar for lærerne og skolefaglig økonomi og administrasjon.

Arbeidsoppgavene er omfattende og varierte. Du vil få lederansvar for lærerne, faglig ansvar for skoletilbudet og inngå i NTGs nasjonale nettverk.


Å være skoleleder på NTG vil kreve mye av deg, men kaprer du jobben vil du være en del av et utfordrende og spennende arbeidsmiljø på en skole i sterk vekst.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning
 • Skolelederutdanning er ønskelig - denne kan erstattes med relevant erfaring ved tilsetting, der rektor forplikter seg til å ta fomell skolelederutdanning i kombinasjon med jobben
 • Skolefaglig administrativ kompetanse på nivå for videregående skole
 • God økonomiforståelse

Vil tilbyr

 • Stor innflytelse på egen arbeidsdag og skolens økonomi
 • Faglig oppfølging og støtte fra skoleieers avdelinger for skoleutvikling, administrasjon, IKT, regnskap og markedsføring
 • Medlemskap I NTGs skolelederkomité der skoleutviklingsstrategier legges og lederne utvikler NTG- og NTG-U skolene sammen
 • Arbeide sammen med topp motiverte lærere og elever
 • Delta på NTG's lederutdanning
 • Jobbe tett opp mot idretten
 • Jobbe i et utpreget godt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser og medlemskap i Statens pensjonskasse

Synes du dette høres spennende og interessant ut?

Ta kontakt med skoledirektør i stiftelsen NTG Pia Elverhøi, telefon 48099079 eller daglig leder/rektor Mariann Janson på telefon 97170488 eller Grete Wilsgaard, Jobzone tlf. 90866924. Vi ser frem til å motta din søknad og CV.

Alle søkere vil behandles konfidensielt.

Les mer på vår hjemmeside www.ntg.no

Tiltredelse etter avtale

 

Om oppdragsgiveren

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. 8000 medarbeidere fikk vikariater eller faste jobber gjennom Jobzone i 2017.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver

Norges Toppidrettsgymnas NTG Tromsø


Spørsmål om stillingen?

Grete Wilsgaard
Grete Wilsgaard
Daglig leder