Raushetsaksjonen

Det finnes en ildsjel i ditt lokalmiljø. En som raust gir av sin tid og omtanke uten å forvente noe i retur.

Du kjenner garantert noen som jobber frivillig for hjelpeorganisasjoner, lærer bort norsk til flyktninger eller betyr en forskjell for svake grupper i lokalsamfunnet. Siden 2004 har Jobzone belønnet disse ildsjelene, etter forslag fra publikum.

Personlige hederspriser

Kjenner du en lokal helt? I så fall bør du tipse oss i Jobzone. En gang i året arrangerer vi Raushetsaksjonen, og vi leter etter lokale helter som er rause med tiden sin og engasjerer seg i andres ve og vel.  Spesielt er vi på jakt etter dem som sprer sin raushet ved å engasjere andre i nærmiljøet til å delta i det samme arbeidet. 

Siden 2004 har Jobzone hvert år gjennomført en aksjon hvor de har lett etter hverdagshelter: - I denne perioden har vi funnet fram til flere hundre personer som kombinerer sitt unike engasjement med et varmt hjerte, forteller markedsdirektør Jan-Håvard Graarud i Jobzone Norge AS. – Vi er stolte over de prisvinnerne vi har funnet fram til, og når de lokale prisvinnerne er kåret, løfter vi fram de mange humanitære prosjektene i en landsomfattende avstemningskonkurranse på sosiale medier. Landsvinneren får kr 100 000 til sitt prosjekt.

Mer om Raushetsaksjonen

  • Raushetsprisen er den lokale hedersprisen som gis til lokale ildsjeler
  • Raushetsprisen skal stimulere til humanitært og frivillig arbeid på lokal grunn.
  • Den lokale prisen er en personlig hederspris på kr 10 000 som deles ut av ditt lokale Jobzone-kontor.
  • Deretter kan lokalvinnerens prosjekt delta i en landskonkurranse om kr 100 000. Avstemning foregår på internett.

Hvem kan motta prisen?

Bare navngitte enkeltpersoner kan få prisen. Vedkommende kan være engasjert i en gruppe/forening, men Jobzone-prisen er en personlig pris. Den typiske prisvinner gjør en innsats for andre – og bør også engasjere flere mennesker i sitt nærmiljø i det samme arbeidet.

Slik nominerer du

Nomineringsrunden til Raushetsaksjonen foregår som regel i begynnelsen av hvert år. Det er for tiden ikke mulig å nominere kandidater.