Kristiansand

Stemmane 6, 4636 Kristiansand

Om Jobzone Kristiansand

Jobzone Kristiansand hjelper deg med å finne riktig person når jobben må gjøres og oppgavene skal utføres. Vi er lokalt eid og kjenner både det lokale næringslivet og de lokale ressursene godt.

I tillegg til kontoret i Kristiansand har vi også et kontor i Mandal for å sikre god oppfølging raskt hvor enn du måtte befinne deg i Vest-Agder. Alle bedrifter og medarbeidere har sin egen personlige rådgiver som ivaretar oppfølgingen.

Som medlem av den landsdekkende Jobzonekjeden har vi også en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Vi tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester på alle nivåer, og med både kort og lang tidshorisont.

Vi dekker alle fagområder og bransjer, og har spesielt sterk fagkompetanse innenfor disse bransjene:

  • Administrasjon
  • Bygg og anlegg
  • IKT
  • Industri og produksjon
  • Lager og logistikk
  • Salg og markedsføring
  • Økonomi og finans

Er du på jobbjakt i Vest-Agder?

Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne til våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Ta kontakt med oss om du er interessert i jobber og oppdrag innen bygg og anlegg, salg, finans/økonomi, administrasjon, produksjon og lager eller annet.

Engasjerte og tilgjengelige

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Denne visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer, og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning, eller ønsker du å jobbe som vikar hos oss? Send en mail til agder@jobzone.no eller ta kontakt med en av våre konsulenter

Kontaktpersoner

Agder

Rune Isaksen
Rune Isaksen
Daglig leder
Henning Andreas Lislevand
Henning Andreas Lislevand
Partner
Ulf M. Singstad
Daglig leder, Mandal - Rekrutteringsansvarlig
Ulf M. Singstad
Daglig leder, Mandal - Rekrutteringsansvarlig