Askim

Rådhusgata 5, 1830 Askim

Om Jobzone Askim

Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Askim en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Jobzone Askim dekker hele indre Østfold.

Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester og vi som jobber her har lokal forankring, og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Fleksible bemanningsløsninger

Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Jobzone Askim kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Jobzone Askim kan også være rådgiver i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål – du betaler først når din nye medarbeider er på plass.

En engasjert arbeidsgiver

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.

Kontaktpersoner

Askim (Indre Østfold)

Per Kristian Johansen
Per Kristian Johansen
Daglig leder