Fredrikstad

Rådmann Sirasvei 1, 1712 Grålum

Om Jobzone Fredrikstad og Sarpsborg

Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Fredrikstad og Sarpsborg en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Jobzone Fredrikstad og Sarpsborg dekker hele Fredrikstad, Sarpsborg og omegn

Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester og vi som jobber her har lokal forankring, og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Fleksible bemanningsløsninger

Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Jobzone Fredrikstad og Sarpsborg kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Jobzone Fredrikstad og Sarpsborg kan også være rådgiver i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål – du betaler først når din nye medarbeider er på plass.

En engasjert arbeidsgiver

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.

Kontaktpersoner

Fredrikstad og Sarpsborg

Per Kristian Johansen
Per Kristian Johansen
Daglig leder
Tommy Widlund
Tommy Widlund
Partner
Henrik Troy Johansen
Henrik Troy Johansen
Partner
Hilde Fjellstad
Hilde Fjellstad
Partner