Om Jobzone Hamar og Trysil

Hos oss i Jobzone Hamar og Trysil finner du et entusiastisk team av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb i dette området. Vi er lokalt eid og kjenner godt til det lokale næringslivet.

Vi er der du er

Vi har kontor sentralt i Hamar, og er aldri langt unna hvis du trenger råd og bistand. Ta kontakt for en prat enten du er jobbsøker, i modus for å bytte jobb eller om du er bedriftseier og trenger råd eller bistand til ansettelser eller vikarleie.

Som medlem av den landsdekkende Jobzonekjeden har vi også en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester til både korte og lange vikariater i flere bransjer.

Vi dekker alle fagområder, men har spesielt god kompetanse innenfor disse bransjene:

  • Industri / produksjon
  • Bygg og anlegg
  • Merkantile stillinger
  • Lager

Er du på jobbjakt?

Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne for våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Ta kontakt med oss om du er interessert i jobber og oppdrag innenfor ett eller flere av fagområdene nevnt ovenfor.

Engasjerte og tilgjengelige

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer, og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning, eller ønsker du å jobbe som vikar hos oss? Send en mail til hamar@jobzone.no eller ta kontakt med en av våre konsulenter.