Lillestrøm

Storgt. 13, 2050 Jessheim

Om Jobzone Lillestrøm

Hos oss i Jobzone Lillestrøm finner du et erfarent team av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb på nedre Romerike. Vi har lokal tilhørighet og kjenner godt til det lokale næringslivet. Vi har lang erfaring med bemanning og rekruttering, både med utleie og fast ansettelse av kandidater.

Vi er der du er

Bakgrunnen for at det finnes et kontor nær deg er at vi ønsker å være lett tilgjengelige og i nært samarbeid med våre kunder. Alle bedrifter og vikarer har sin egen personlige konsulent som vier nettopp deg spesiell oppmerksomhet. 

Som medlem av den landsdekkende Jobzonekjeden har vi også en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Vi tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester til både korte og lange vikariater i flere bransjer.

Vi dekker alle fagområder, men har spesielt god kompetanse innenfor disse bransjene:

  • Produksjon
  • Lager 
  • Økonomi og administrasjon
  • Salg og kundeservice

Er du på jobbjakt på nedre Romerike? 

Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne til våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Ta kontakt med oss om du er interessert i jobber og oppdrag innen produksjon, lager, økonomi, administrasjon, salg og kundeservice. 

Engasjerte og tilgjengelige

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at vi jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer, og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden. 

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning, eller ønsker du å jobbe som vikar hos oss? Send en mail til lillestrom@jobzone.no eller ta kontakt med en av våre konsulenter.

 

Kontaktpersoner

Lillestrøm

Anita Gerø
Executive Partner
Anita Gerø
Executive Partner
Dag Holen
Senior Partner
Dag Holen
Senior Partner