Prosjektleder

Prosjektleder

Stillingstittel: Prosjektleder
Arbeids​sted: Tiller
Oppdrags​giver: Robertson Nordisk AS
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: 10.12.2018
stålbygg prosjektledelse prosjektleder
stålbygg prosjektledelse prosjektleder
Kvenildmyra 6
Kvenildmyra 6

Denne annonsen er utgått

Denne annonsen er utgått


Robertson Nordisk AS


Robertson Nordisk AS ønsker en ny prosjektleder med på laget. Du er ingeniør eller sivilingeniør innen bygg, og har erfaring fra tilsvarende virksomhet.

Du har svært gode datakunnskaper og behersker AutoCAD på en god måte. Dine muntlige og skriftlige norskkunnskaper er svært god.

Hos oss får du en spennende jobb hvor du skal planlegge og gjennomføre dine egne prosjekter fra a til å. Du skal ha fokus på fremdriftsplanene, du er ansvarlig for innkjøpene og dertil kontraktsforhandlinger med våre leverandører. Du inngår kontrakt og er i nær dialog med montørene i prosjektene. Du leder arbeidet på en god måte via mail, telefon og tilstedeværelse. Ditt totalansvar innbefatter at du har god økonomistyring på alle prosjektene du leder.

Du handler på eget initiativ, får ting til å skje og tar ansvar for resultatene. Du fokuserer på bunnlinjen og identifiserer potensielle risikoer. Du utfører prosjektene med engasjement og utholdenhet og oppnår kvalitetsmessig gode resultater. Du er metodisk og systematisk i din arbeidshverdag og har god kunnskap om ditt fagområde. Du samarbeider godt med andre og deler kunnskap, erfaringer og informasjon.

Vi tilbyr en spennende jobb der du får et stort ansvar for dine prosjekter, du får jobbe selvstendig og du får ta del i utviklingen av et selskap som har et svært godt omdømme i bransjen. Våre betingelser er konkurransedyktige i markedet.

 

 

Om oppdragsgiveren

Det var Robertson Nordisk AS som innførte stålplatekledninger til bygg i Norge i 1957. Siden den gang har vi vært med på ca. 15000 prosjekter med stål - og stålplatekledninger. Vi var bl.a. med på oppbyggingen av de fleste større industriprosjekter i Norge, samt mange prosjekter i Skandinavia. De siste 20 årene har vi vært heleid norsk og er kjent som seriøse med lang erfaring. En kontakt med Robertson vil kunne gi verdifull informasjon om stålbygg.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver

Robertson Nordisk AS


Spørsmål om stillingen?

Gunn Iren Berg Svendsen
Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder