Prosjektleder

Prosjektleder

Stillingstittel: Prosjektleder
Arbeids​sted: Trondheim
Oppdrags​giver: Stokkan Lys Midt Norge AS
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: 15.01.19
Nedre Ila 39

Stokkan Lys Midt Norge AS


"Det finnes bare en løsning og det er den beste" Gjennom å avdekke kundens totale behov og ressurser, arbeider vi alltid for å finne den beste løsningen.

Vi ser etter en kandidat som er handlekraftig og har gjennomføringsevne, som også ønsker å være en som bidrar til et positivt arbeidsmiljø. Du er løsningsorientert, fleksibel og profesjonell.

Dine viktigste arbeidsoppgaver er håndtering av prosjekter i forskjellige størrelsesorden. Du skal bistå i jakten på nye prosjekter og du skal prosjektere innkomne oppdrag. Ditt bidrag er vesentlig for at vi skal lykkes. Du skal jobbe med AutoCAD og Dialux, om du ikke har lang erfaring på dette verktøyet tar vi opplæringen. Du skal jobbe sammen med en prosjektleder som har lang erfaring i bransjen/firmaet. Det viktigste er at du skjønner prosessen og gangen i business tanken.

Vi ønsker at du har erfaring fra lignende type jobb med en relevant utdanning i bunnen. Gode datakunnskaper og evne til å lære nye systemer er vesentlig. Gode skriftlige, muntlige norsk og engelsk kunnskaper er en forutsetning.


Vi tilbyr et inovativt miljø med mange store spennende prosjekter og vi stiller selvfølgelig med konkurransedyktige betingelser.

 

Om oppdragsgiveren

Med over 50års erfaring i det Norske markedet, er vi ledende i landet på å skape kreative lystekniske løsninger, med funksjon, design, estetikk og miljø som hovedmål. Virksomheten dekker det profesjonelle markedets behov for innendørs og utendørs belysning. Dette ved hjelp av kvalitetsprodukter kombinert med høy egenkompetanse og høy servicegrad. Vi arbeider tett sammen med alle impliserte parter i prosjektet. Byggherre, Arkitekt, Totalentreprenør, Interiørarkitekt, Elektrorådgiver og installatør.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver

Stokkan Lys Midt Norge AS


Spørsmål om stillingen?

Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder/Senior rekrutterer
Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder/Senior rekrutterer