Salgs- og arrangementssjef

Salgs- og arrangementssjef

Stillingstittel: Salgs- og arrangementssjef
Arbeids​sted: Trondheim
Oppdrags​giver: Trondheim Spektrum AS
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: 17.01.2019
Klostergata 90
Klostergata 90

Denne annonsen er utgått

Denne annonsen er utgått


Trondheim Spektrum AS


Trondheim Spektrum as bygger den nye Nidarøhallen. Når hallen står ferdig høsten 2019, blir den Nord-Europas største hallanlegg målt i antall hallflater. Her blir det uendelige muligheter til å møtes.


Som salgs- og arrangementssjef skal du bidra til utviklingen av regionens nye storstue.
Anlegget skal fylles med breddeidrett, storkamper, messer, konserter, kurs og konferanser med mere. Til det trenger vi en leder som kan sørge for både å trekke spennende arrangement til hallen og påse at gjennomføringen av arrangementene holder våre kvalitetsmål.
Anlegget, og Trondheim Spektrum som organisasjon, er i endring og du vil være en vesentlig bidragsyter i denne endringen. Vi har behov for nytenking og en framtidsrettet måte å jobbe på.
Du vil få et mangfold av arbeidsoppgaver, du skal fokusere på salg av arenaen, etablere rutiner for booking og kundeoppfølging, sikre profesjonell gjennomføring av arrangementene samt bidra til god lønnsomhet.


Du skal i nært samarbeide med administrerende direktør og øvrig ledergruppe utvikle og styrke Trondheim Spektrum sin markedsposisjon og omdømme. Videre skal du samarbeide tett med Trondheim Catering som er en viktig del av Trondheim Spektrum

Du har en relevant høyere utdanning og en ledererfaring som matcher vår organisasjon. Du har gjerne erfaring fra arrangement- gjennomføring og det er påkrevet at du kan vise til økonomisk resultatoppnåelse. Din erfaring med salg og kundeoppfølging er betydelig og du har god økonomisk og kommersiell forståelse. Du har gode norsk- og engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig.


For at du skal lykkes i jobben er du en pådriver med stor gjennomføringskraft, du er tydelig i din kommunikasjonsstil og hverdagen din preges av god struktur. Du er visjonær men samtidig pragmatisk til å få ting gjort til riktig tid. Du vektlegger samarbeid og oppnår resultater sammen med andre.


Grip muligheten, søk stillingen og du får bidra til utviklingen av regionens kanskje mest spennende arena. Din kompetanse vil utfylle de øvrige i ledergruppen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

 

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver

Trondheim Spektrum AS


Spørsmål om stillingen?

Siri Beate Røddesnes
Siri Beate Røddesnes
Partner
Gunn Iren Berg Svendsen
Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder