Vi søker flere faglærte tømrere og lærlinger

Vi søker flere faglærte tømrere og lærlinger

Stillingstittel: Vi søker flere faglærte tømrere og lærlinger
Arbeids​sted: Støren
Oppdrags​giver: Støren Treindustri AS
Antall stillinger: 8
Type stilling: 100%
Søknads​frist: 23.04.2019

Støren Treindustri AS


På grunn av økt aktivitet og etterspørsel etter våre produkter, spesielt innen rekkehus og boligblokker, ønsker vi å styrke vår produksjonsavdeling med flere medarbeidere.

Med vår visjon "Fremtidsrettede bygg for et bedre miljø", ønsker vi 4 nye lærlinger med på laget vårt.
Vi har arbeidsoppgaver i henhold til læreplan, samt generelle arbeidsoppgaver i bedriften. Du får den oppfølgingen du har krav på og opplæringskontoret følger opplæringen frem til fagprøven. Vårt behov er 3 lærlinger til produksjon av elementer i fabrikken vår på Støren, samt 1 lærling til vårt montasjeteam på byggeplasser i Trondheims-området.

I tillegg til lærlinger har vi behov for flere faglærte tømrere for fast ansettelse. Du skal jobbe med produksjon av elementer i fabrikken på Støren og i perioder må skiftarbeid påregnes.
Når du skal jobbe hos oss, er det viktig at du er kvalitets- og miljøbevisst. Du må være aktiv og vise initiativ og du må selvfølgelig ha gode holdninger. Du liker å jobbe i team og trives i et innovativt miljø.


Vi tilbyr lønn i henhold til tariff- og særavtale. Vi har et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger i et godt fagmiljø som preges av kvalitet.


Kontaktpersoner: Fabrikksjef Jean-Francois Larosa, tlf: 982 29 084 og produksjonsleder Kjell Edvin Stenbro, produksjonsleder tlf: 918 17 865.

Om oppdragsgiveren

Støren Treindustri AS (STI) er en av Norges ledende produsenter av elementer til bolig og næringsbygg. Bedriften produserer også precut og takstoler. Vi er leverandør til flere norske husprodusenter og entreprenører på landsbasis. Bedriften har i dag kapasitet på 600 boenheter årlig, i tillegg til ca. 30 000 takstoler. Vi har 130 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på ca. 300 mill. kr. STI er en del av klyngeutviklingsprosjekt ARENA Skog, som satser offensivt på innovasjon og utvikling for mer bruk av tre i bygninger. Har du lidenskap for bruk av tre i boliger og offentlige bygg? Ved hjelp av vårt moderne produksjonsanlegg og systematiske og gjennomprøvde metoder har vi overbevist markedet om alle fordelene ved industrialisert produksjon, eller masseprodusert skreddersøm som vi kaller det. Det er de siste 5 årene foretatt betydelige investeringer i virksomheten, og dette gir et godt grunnlag for videre vekst og økt lønnsomhet fremover.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver

Støren Treindustri AS


Spørsmål om stillingen?

Ann-Magritt Kulstad
Ann-Magritt Kulstad
Partner