Er du selgeren som er svært god på kunde- og prosjektoppfølging?

Er du selgeren som er svært god på kunde- og prosjektoppfølging?

Stillingstittel: Selger
Arbeids​sted: Trondheim
Oppdrags​giver: Stokkan Lys Midt Norge AS
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: 8. mars 2020
salg lys design prosjekt
salg lys design prosjekt
MellomIla 56

Stokkan Lys Midt Norge AS


Stokkan Lys er en landsdekkende totalleverandør av belysningsløsninger. Ved vårt kontor i Trondheim har vi behov for å få med en ny kollega i teamet. Du skal selge våre produkter i et spennende marked med stor byggeaktivitet. Som selger er du svært god på kunde- og prosjektoppfølging.

Din hverdag blir oppsøkende salg og rådgivning mot elektrikere, entreprenører, arkitekter med flere. Din kunnskap, ditt engasjement og din kommunikasjonsstil skaper trygghet. Tryggheten er forankret i at du har kunnskap om og forståelse av fagområdet lys. Du har også interesse og kunnskap om arkitektur, interiør og design. Har du i tillegg elektroteknisk kompetanse er det en stor fordel.

For at du skal lykkes i denne stillingen bør du ha erfaring fra salg, vi ønsker at du synliggjør din resultatoppnåelse fra tidligere jobber.

Vi har et svært godt team som har komplementære ferdigheter og matcher kundens forventninger. Samarbeidet du skal ha med våre prosjektledere er tett og avgjørende for et godt resultat. Det forutsetter at du er strukturert og pålitelig. Har du i tillegg glimt i øyet og godt humør er det en suksessfaktor hos oss.


Du skal vite at du er heldig som får muligheten til å jobbe hos oss i Stokkan Lys. Vi har svært trivelige lokaler, vi er en gjeng som innehar høy kompetanse innen vårt fagfelt og ikke minst har vi svært fornøyde kunder. Vi er sosiale, verdsetter et godt arbeidsmiljø og står opp for hverandre. I tillegg har vi gode betingelser.


La oss inspirere deg, er et av våre mottoer - nå vil vi ha deg på laget som inspirerer oss.

 

 

 

 

 

 

Om oppdragsgiveren

Med over 50 års erfaring i det norske markedet, er vi ledende i landet på å skape kreative lystekniske løsninger med funksjon, design, estetikk og miljø som hovedmål. Vi dekker det profesjonelle markedets behov for innendørs og utendørs belysning. Dette ved hjelp av kvalitetsprodukter kombinert med høy kompetanse og servicegrad. Stokkan Lys bistår med rådgivning, prosjektering og produkter. Vi arbeider tett sammen med alle impliserte parter i prosjektet og har et bredt spekter av prosjekter som kontor, butikk, helse, undervisning, museum, kirker, hotell, restaurant, bolig, industri mm. Vi jobber kontinuerlig med å tilpasse vårt produktsortiment slik at det er i tråd med markedets ønsker og behov, og det er med stolthet vi representerer en sammensetning av Europas ledende produsenter innenfor belysning. Vi er 25 ansatte som omsetter for om lag 90 MNK.

Oppdrags​giver

Oppdrags​giver

Stokkan Lys Midt Norge AS


Spørsmål om stillingen?

Gunn Iren Berg Svendsen
Gunn Iren Berg Svendsen
Daglig leder