Vi søker flere praktikere

Vi søker flere praktikere

Stillingstittel: Hjelpearbeider
Arbeids​sted: Trondheim
Antall stillinger: 1
Type stilling: 100%
Søknads​frist: Snarest
Granåsvegen 1

Vi er inne i en hektisk tid og har behov for flere medarbeidere.

Fortrinnsvis søker vi deg som har erfaring og/eller utdanning innen byggfaget. Hos oss kan du få en variert arbeidshverdag på ulike byggeplasser.

I tillegg søker vi deg som har erfaring fra lagerjobbing, her er det viktig at du har truckførersertifikat. Våre kunder er mange og ulike noe som medfører muligheter for deg.

Vi har også en del stillinger innen industri som skal fylles i løpet av våren/sommeren. Har du erfaring kan dette være din mulighet.

Dette er gjeldende for alle disse stillingene:

  • Du må kunne kommunisere på norsk / skandinavisk muntlig og skriftlig
  • Du har evne til å jobbe selvstendig, men du jobber også godt i team
  • Du har fokus på HMS
  • Du har en roaktiv holdning
  • Du har blikk for kvalitet
  • Du er fleksibel og har et godt humør

Dette kan være din mulighet for en ny hverdag og ikke minst en ny arbeidserfaring. Du får et ryddig arbeidsforhold med riktig lønn i henhold til den oppgaven du skal løse. Vi følger likebehandlingsprinsippet. (innleiebedriften fastsetter lønn i henhold til den interne lønnspolitikken)

Grip muligheten søk i dag.

Vi tilbyr

I Jobzone jobber vi etter en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i vår bransje. Du får naturligvis tilbud om fast arbeidskontrakt, konkurransedyktig og riktig lønn. Vi har gode forsikringsordninger for våre medarbeidere.

I Jobzone får du en fast kontaktperson for oppfølging, råd og veiledning som også hjelper aktivt med å finne nye oppdrag til deg når oppdragstiden løper ut. Vi har også et fordelsprogram med gode tilbud til våre medarbeidere.

Jobzone er sertifisert som Revidert arbeidsgiver, og vi setter store krav til oss selv og våre kunder slik at du kommer til trygge og ordnete arbeidsforhold.

 


Spørsmål om stillingen?

Ann-Magritt Kulstad
Ann-Magritt Kulstad
Partner